Beginnerscursus Astrologie

Beginnerscursus Astrologie: Na een lange pauze, begint in februari wederom een beginnerscursus astrologie in Amsterdam. De cursus wordt door Elizabeth Hathway georganiseerd en is bedoeld voor mensen die graag meer inzicht willen hebben in hun eigen horoscoop en in die van hun naasten. De cursus bestaat uit zes lessen die op de dinsdag middag of de donderdag avond gevolgd kunnen worden. Voor meer informatie, neem contact op met Elizabeth: hathway77@hotmail.com

Elizabeth Hathway DFAstrolS, QHP, is praktiserend lid van de AVN
360 degrees astrology
Kvk 34325082
BTW 1316.38.944.B01

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie voor beginners, cursussen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *