Astrologie weekhoroscoop:Mars vierkant Saturnus en het belang van focus

Astrologie weekhoroscoop: De combinatie Maan conjunct Saturnus in Schorpioen en Mercurius conjunct Pluto in Steenbok zorgt voor een nogal pittig begin van deze week. De emoties kunnen hoog oplopen en daarom is communicatie heel belangrijk. Saturnus gaat dikwijls over het verleden, en in Schorpioen, oude zeer, oude wonden, oude pijn. Mercurius in Steenbok heeft oor naar samenwerking, dit is te zien aan de sextiel vandaag tussen Mercurius en Saturnus. Mercurius wil Saturnus graag een handje verder helpen. De mogelijkheid om inzicht in moeilijke problemen te krijgen is sterk aanwezig, maar makkelijk wordt dit niet.

Astrologie weekhoroscoop: Wat de boel vandaag ook opjaagt is de spanningsaspect tussen Mars in Waterman en Saturnus. De vierkant drijft men weliswaar tot hoge prestaties, maar er zit weinig lol of plezier in. Dikwijls beschikt men over onvoldoende energie en toch kan men de dwang van de harde Mars/Saturnus aspect niet ontlopen. Iets moet gebeuren ! Dus geen gezeur.. gewoon doen! Door de zure appel heen bijten. Zoiets. Dat men later – bij de nieuwe maan op vrijdag bijvoorbeeld- tevreden over de resultaten kan zijn, staat vandaag even buiten kijf!

Astrologie weekhoroscoop: Dinsdag gaat de Maan naar Boogschutter wat enerzijds verlichting brengt… maar anderzijds grote inspanningen. Maan oppositie Jupiter bijvoorbeeld nodigt ook uit om over de eigen grens heen te gaan.

Astrologie weekhoroscoop: Op woensdag maakt Venus de overstap van Boogschutter naar Steenbok. Dit wordt vast een groot feest.. de Zon, Mercurius, en Pluto zijn al binnen. Steenbok staat bekend om zijn praktisch, hands-on, doel gericht, ambitieuze aanpak. Echter.. Steenbok is een vrouwelijke teken, beheerd door Saturnus. Er is een wijsheid in de Steenbok die te maken heeft met zelfkennis en weten wat zinvol is en wat niet. Het afbakenen van een gebied om hierop te kunnen focussen is heel belangrijk. Waar deze groep planeten in je eigen horoscoop valt, laat een gebied zien dat nu aandacht vraagt. Door Saturnus’ wetten te respecteren, en datgene te doen wat je moet doen, kun je ook concrete resultaten behalen.

Astrologie weekhoroscoop: De nieuwe maan op vrijdag komt aan het einde van een reeks moeilijke aspecten voor de maan, waaronder een vierkant met Uranus en een conjunctie met Pluto! Dit is geen makkelijk gewonnen ronde van nieuwe kansen. Echter hoe de volgende maand gaat uitpakken, wordt sterk bepaald door de energie, inzet en vooral de focus van deze week. Wie zijn plichten vervult- mag met frisse moed en met meer vertrouwen – het nieuwe jaar in.

Astrologie weekhoroscoop: Op zaterdag gaat de Maan naar Waterman en op zondag maakt Venus haar vierkant met Uranus. De gecombineerde krachten van Maan, Venus, Uranus, zullen ongetwijfled voor een onconventioneel einde aan deze week zorgen.

Wil je meer weten over je eigen horoscoop, je beroep, je liefdesleven,je levenspad? Wat heeft 2013 voor jouw in petto? Elizabeth Hathway – biedt persoonlijk astrologisch advies, ook mp3 consulten, en Skype. Bel 020-6948107, of email: hathway77@hotmail.com voor meer informatie over de mogelijkheden.

Elizabeth Hathway is erkend praktiserend lid van de AVN
360 degrees astrology
Kvk 34325082

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS, Keek op de Week en getagd, , , , , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Astrologie weekhoroscoop:Mars vierkant Saturnus en het belang van focus

 1. Gala zegt:

  Als ik van Saturnus/Maan/Scorpio vierkant Mars in Waterman hoor moet ik plots denken aan Guido Weijers en
  zijn oudejaarsconference. Hij las voor uit 50 tinten grijs! De kinky sex kunnen we Mars/Waterman wel toevertrouwen en de “pijnlijke” SM-verhalen (Saturnus/Maan/Pluto) pijn die bevrijd, de zweep de revolutie van Mars/Uranus om jezelf te ontworstelen. De Scorpio/macht die het te kleine ego sleurt naar eigen grondwater. De rioleringswerken van 50 tinten grijs bestaat maar liefst uit 3 delen! De angst, de wil, de dwang een genotscoctail die schijnbaar bij vele vrouwen erotiserend werkt om te lezen. Intrigerend dat zoveel
  vrouwen daar opgewonden van raken.
  We hebben ook nog de driehoek van Mars en Jupiter in Tweelingen. Het handelsaspect bij uitstek.
  De vertegenwoordiger lang de weg in Tweelingen. Natuurlijk de groothandel met Jupiter! Wat daar mooi bij past is de pas gevangen blausvintonijn! Mooi staalje groothandel van de natuur! 222kg schoon aan de haak handelsprijs 1,3 miljoen euro! Kiyoski Kimura een shushirestauranthouder heeft hem gekocht.
  Een record(natuurlijk/Jupiter) voor Tokio! Japannertjes consumeren de helft van de totale blauwvintonijn wereldwijd! Sorry dat ik het zeggen moet, GROOT wordt er er niet van, dat is duidelijk.
  Maar… gehaaid dat dan wel weer!
  Jupiter is net zoals de onderkant van de mannen altijd op groei gericht, daarom weten mannen zich
  in crisis ook geen raad. Instorting hun grootste angst. Maar door die Mega verkoop van 50 tinten grijs is
  het dan niet zo dat vrouwen liever ineenkrimpen? Zijn wij onbewust teveel met de “kleintjes” bezig!
  Ach zo mijmeren samen met wat planeetstanden dat is zo gek nog niet…

 2. Pascale zegt:

  Good God…thanx for the humor of Gala!! ha ha ha …!
  nu alleen even hopen dat de Viagra groothandel niet uit z’n voegen schiet :p

  Bij de poezenfamilie werkt behaging op hun spinnende klauwtjes (vrouwen krabbelen ook graag) maar een kat pijn doen? nèè dan krijg je een forse lel! …

  Vrouwen liever ineen krimpen?..ik vermoed eigenlijk ook meer bevrijding van onderdrukte angsten etc….de slang in ons wil kunnen bewegen ipv. in een benauwd grotje verblijven…het bevrijdende genot van “het plutonische korstje eraf krabben”..zoiets 😉

  Back to business,
  Lang leve de kracht van de focus deze week!
  Groetjes,
  Pascale

 3. Gala zegt:

  Bedankt! Voelt goed als mensen je teksten grappig vinden. Het is pas 8 januari en al 3 personen
  hebben de moeite genomen om mij dat kenbaar te maken. Als dat geen goed begin is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *