Lance Armstrong: In gesprek met Oprah

Er was een leuke reactie van Gala op mijn week horoscoop gisteren. Lance Armstrong is inderdaad op maandag avond in gesprek met Oprah geweest. In het licht van a) alle aantijgingen m.b.t. zijn dopingsgebruik , en b) zijn ontkenning van dit misbruik, belooft dit een interessant gesprek te worden. Mij leek het dan ook leuk om zijn horoscoop opnieuw hier te plaatsen, en ook een link te zetten naar een oud artikel over Lance Armstrong, geschreven door Tom Brakenhoff , zelf een grote fan van de wielrennersport. Maar eerst de horoscoop. Lance Armstrong, Sept. 18, 1971, (tijd onbekend, 12.00 genomen) in Plano, Texas. (klik op horoscoop voor beter image kwalitiet). Onderaan deze horoscoop, geef ik zelf wat commentaar over zijn gesprek met Oprah.

Wat mij uitspringt (en dan heb ik het alleen over de situatie waar in hij zich nu bevindt) is dat Armstrong net klaar is met de transit Neptunus vierkant radix Neptunus conjunct Jupiter. De laatste contact was eind december 2012. Neptunus vierkant Neptunus is het louteringsaspect per uitstek. Het heeft altijd met grote levensthema’s te maken, verlossing, eigen redding, ten ondergaan, iets recht willen zetten. Over het algemeen, is de principe van ‘coming clean”, d.w.z. opbiechten, heel belangrijk voor de nog altijd sterk gelovige Amerikanen. Beelden van Bill Clinton die recht in de camera’s kijkt, en ontkent “iets met die vrouw te hebben gehad’.. dringen zich op! Armstrong gaat ongetwijfeld spijt betuigen. Door sympathie op te wekken bij het publiek, redt hij misschien ook iets van zijn gevoel van eigen waarde. Dit wordt een hoge kijkcijfer !! “Compulsive viewing’, zeggen we in het engels. Doet mij ook denken aan het interview toenertijd met Prinses Diana en Martin Bashir, waarin zij over ‘een huwelijk van drie personen” spreekt zonder de naam Camilla te noemen. Fascinerend. Ja. 22.78 miljoen mensen keek! Ja, ja.. Neptunus pakt groot uit !

>>toevoeging, woes. 16 januari. Het engels woord voor aflossing is ‘redemption’. Ik kwam dit stuk tegen. Gaat ook natuurlijk over Lance Armstrong<<

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen beroemdheden, mensen, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Lance Armstrong: In gesprek met Oprah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *