Astrologieblog: Scheiding Heleen van Royen

Ik beloofde deze week de horoscoop van Heleen van Royen op de site te zetten. Rick schreef dat onder de invloed van Venus conjunct Pluto in Steenbok, vierkant Uranus in Ram, een einde was gekomen aan haar twintig jaar huwelijk. De geboorte tijd van Heleen van Royen heb ik niet kunnen achterhalen, vandaar dat ik een tijd van 12.00 uur gebruik. Heleen van Royen, geboren 9 maart 1965, in Amsterdam.

De buitenplaneten staan heel sterk in beeld in de geboorte horoscoop van Heleen van Royen. Opvallend natuurlijk is de radix verbinding tussen Venus in Vissen, opposiet Uranus conjunct Pluto in Maagd. Het is dan niet verbazingwekkend dat zij kiest om te schieden onder een soort gelijk aspect. Zij resoneert namelijk met deze energie. Zo is zij bijvoorbeeld getrouwd (4 juni 1992) onder een conjunctie van Uranus en Neptunus in Steenbok, in driehoek met haar Uranus/Pluto conjunctie in Maagd. Een Venus/Zon, Uranus/Pluto verbinding, zorgt voor een persoonlijkheid die de nodige grilligheid kent. Verwacht het onverwachte. Het geeft ook een grote behoefte aan persoonlijke vrijheid, tegen elke prijs. Venus staat prachtig bij in Vissen, en is zowel super vrouwelijk als romantisch, terwijl de Pluto ondertoon aan deze Venus, voor een enorme aantrekkingskracht zorgt. “A dangerous woman” is vaak super seksy. Ton, is geboren onder een Zon/Venus conjunctie in Ram. Dit maakt erg mannelijk en geeft veel passie, ook voor vrouwelijk schoon. Iemand die zich gauw tot mooie vrouwen aangetrokken voelt. Echter, Ton heeft Mars in Kreeft in vierkant op deze conjunctie. Driftig is een woord dat spontaan opkomt, of bij wiljen over emotioneel. Een relatie hebben is nooit makkelijk – zeker niet als mensen rijk, bekend en een druk sociaal leven hebben. Mensen groein uit elkaar. Dit stel heeft het twintig jaar volghouden. Pet af!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers en getagd. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologieblog: Scheiding Heleen van Royen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *