Saturnus sextiel Pluto, Uranus vierkant Pluto: De verdieping

Saturnus sextiel Pluto, Uranus vierkant Pluto: De verdieping
Mijn ideeen m.b.t. de workshop op 24 maart over bovengenoemd thema beginnen meer vorm te krijgen. Vandaar ook deze post. Ik wil niet alleen uit het verstand het thema benaderen, maar ook vanuit de sensatie en de aktuele belevenis. De energie zelf is vrij krachtig op de 24e. Zie horoscoop voor begin van de middag hieronder.
Indien je meer informatie wenst te ontvangen over de opzet van deze middag, en over de nodige astrologische kennis beschikt, mail mij voor meer informatie. Elizabeth Hathway: hathway77@hotmail.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *