Astrologieblog weekhoroscoop:Venus & Mars, vrijheid blijheid of plichtsbesef?

Astrologieblog weekhoroscoop: Dat het een interessante week wordt, hoef ik jullie niet te vertellen! Na zoveel jaren van speculatie, is de aap uit de mouw. De astrologie van de week van de omwenteling… Voelt zo onwenning … dat we geen Koninginnedag meer gaan vieren maar Koningsdag!

Astrologieblog  weekhorsocoop: Sinds 4 oktober vorig jaar loopt Jupiter retrograde. Morgen komt hier een eind aan. Alle aan Jupiter gerelateerde zaken krijgen nu langzaam maar zeker, meer vaart en komen onder een meer gunstige gesternte te staan. Belangrijk wat dit betreft, is het huis van je horoscoop waar Jupiter nu in transit staat. Dit zijn de gebieden waar beweging in komt. Is Jupiter in zeven, dan kan een relatie weer op de rails komen. In twee, mag de geldkraan wat opener staan. In tien, lukt het met die baan.  Tweeling is het eeuwige kind, die overal de gelegenheid ziet om te spelen. Eindelijk kan Jupiter in Tweeling laten zien waar hij echt goed in is. Het genereren van ideeën.

Astrologieblog weekhoroscoop: Tevens op woensdag is de Zon ook exact in vierkant met Saturnus. Een belangenconflict, een eindeloze discussie over het oude en het nieuwe systeem, ideologies in botsing. Saturnus is immer het bevestigde systeem, Uranus de omverwerper van autoriteit. Echter… de Zon in Waterman is door Saturnus beheerd. Een moeilijk gesprek, dat met concrete voorstellen afgesloten wordt. Zoon respecteert vader per slot van rekening!

Astrologieblog weekhoroscoop: Zaterdag is ook interessant te noemen. Op dezelfde dag zien we Venus en Mars van teken veranderen. Mars gaat eerst naar Vissen, waar hij lijkt zijn doelbewuste houding in te ruilen voor meer relaxt gedrag. Mars in Vissen verliest makkelijker zijn focus en de energie valt soms letterlijk in het water. Het is daarom een goed idee om meer op de eigen energie grens te letten. Neptunus staat lekker in de coulissen op deze lover boy te wachten. “Trouble in Paradise”! Ik voel de kater nu al!

Astrologieblog weekhoroscoop: Later op de dag ruilt Venus Steenbok in voor het meer onconventionele Waterman. Vrijheid blijheid, in plaats van, plichtsbesef! Je snapt het wel. Deze Venus/Mars combinatie kan tot heel verassende ontmoetingen leiden.

Ik wens jullie een hele fijne week… Elizabeth Hathway DFAStrolS, QHP

Meer over jouw eigen horoscoop willen weten? Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring en heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Elizabeth is erkend praktiserend lid van de AVN.

Voor informatie mail: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologieblog weekhoroscoop:Venus & Mars, vrijheid blijheid of plichtsbesef?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *