Chiron: Horoscoop Oscar Pistorius

Chiron: Oscar Pistorius
De tragedie in Pretoria deed mij denken aan mijn week horoscoop van afgelopen maandag. Ik schreef: “Chiron is momenteel ook in beeld. Hij staat ook in Vissen en in driehoek met Saturnus en in sextiel met Pluto. Als Mars op dinsdag conjunct met Chiron staat, springt het thema oud zeer bij mij in gedachten op. Welke aktie (Mars) hebben we genomen – of verzuimd hebben om te nemen, die grote gevolgen heeft gehad? Dit is een zeer emotionele verbinding. Het onderbewuste wordt geroerd. Mars is aktief en zoekt een manier om zijn kwetsbaarheid te tonen. Desnoods mogen er tranen vloeien!”

Desnoods mogen er tranen vloeien!! Het beeld van Oscar Pistorius, huilend in de rechtbank, gaat de wereld rond. Mars met Chiron, een man die zijn handicap overwon. Een atleet, die meer dan een gewone man leek te zijn, de ‘blade runner’ genoemd, staat aangeklaagd wegens moord! Het is niet te geloven!

Horoscoop Oscar Pistorius: Nov. 22. 1986, 10.30 a.m., Johannesburg (bron Astrotheme)

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen beroemdheden en getagd, . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Chiron: Horoscoop Oscar Pistorius

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *