Landelijke Dag van de Professionele Astrologie, zaterdag 23 maart 2013

Landelijke Dag van de Professionele Astrologie 2013

De Landelijke Dag van de Professionele Astrologie wordt elk jaar op de eerste zaterdag na 21 maart gehouden. Dit jaar wordt het op zaterdag 23 maart gevierd. Door het hele land vinden er allerlei aktiviteiten plaats. Het meest complete overzicht van astrologen die er aan meedoen is te vinden op de websites van de Astrologische Vakvereniging Nederland, en de beroepsvereniging ASAS. Om wat voorbeelden te geven, bij Karen Hamaker-Zondag in Amstelveen is er een gratis open dag , met een lezing, voorlichting over de opleidingen, en aan het einde ‘spelen met je eigen horoscoop’. (Kijk op de website onder “introductie en proef les”. In Arnhem biedt een ander collega, Beatrice Boucher, 25% korting op astrologie consulten geboekt op die dag. Omdat ik zelf een workshop op 24 maart geef, weet ik nog niet of ik aan deze landelijke dag mee ga doen.

De Landelijke Dag van de Professionele Astrologie:
Ik zou zeggen, ga snuffelen bij de ASAS… en neem desnoods contact op met de astrologen wiens namen daar vermeld staan. Deze mensen doen in ieder geval mee… en wie weet… valt er iets leuks te beleven op het gebied van astrologie, bij jou om de hoek.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Landelijke Dag van de Professionele Astrologie, zaterdag 23 maart 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *