Landelijke Dag van de Professionele Astrologie, zaterdag 23 maart 2013

Landelijke Dag van de Professionele Astrologie 2013

De Landelijke Dag van de Professionele Astrologie wordt elk jaar op de eerste zaterdag na 21 maart gehouden. Dit jaar wordt het op zaterdag 23 maart gevierd. Door het hele land vinden er allerlei aktiviteiten plaats. Het meest complete overzicht van astrologen die er aan meedoen is te vinden op de websites van de Astrologische Vakvereniging Nederland, en de beroepsvereniging ASAS. Om wat voorbeelden te geven, bij Karen Hamaker-Zondag in Amstelveen is er een gratis open dag , met een lezing, voorlichting over de opleidingen, en aan het einde ‘spelen met je eigen horoscoop’. (Kijk op de website onder “introductie en proef les”. In Arnhem biedt een ander collega, Beatrice Boucher, 25% korting op astrologie consulten geboekt op die dag. Omdat ik zelf een workshop op 24 maart geef, weet ik nog niet of ik aan deze landelijke dag mee ga doen.

De Landelijke Dag van de Professionele Astrologie:
Ik zou zeggen, ga snuffelen bij de ASAS… en neem desnoods contact op met de astrologen wiens namen daar vermeld staan. Deze mensen doen in ieder geval mee… en wie weet… valt er iets leuks te beleven op het gebied van astrologie, bij jou om de hoek.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Landelijke Dag van de Professionele Astrologie, zaterdag 23 maart 2013

 1. barbara zegt:

  Hi Elizabeth!
  Met zoveel plezier lees ik altijd je colums! Je bent wel Heel erg productief de laatste tijd – geweldig!
  Nu vraag ik me af of er een reden is, dat je de AVN niet noemt als beroepsvereniging van astrologen – die doen toch ook mee aan deze landelijke dag en niet allemaal zijn ze ook ingeschreven bij de ASAS.
  Verder nog een vraagje
  heb je de geb.gegevens van Moskovicz? Hij wringt zich nu in allerlei bochten, gooit as op zijn hoofd, om maar aan te blijven als advocaat. Zag hem gistereavond bij Paul en Wiiteman! Bij hem is er echt sprake van “de onderste steen die boven komt”! ( duo Saturnus en Pluto ) Ben heel nieuwsgierig naar zijn radix!
  hartelijke groeten, feli

  • Elizabeth Hathway zegt:

   Hi Feli, Ik heb de ASAS genoemd omdat ik las op de ‘astrologen’ Facebook pagina – dat de ASAS een lijst op haar site had staan van de deelnemende astrologen. Ik heb die informatie gewoon overgenomen. Ik ben net gaan kijken – en zie dat de AVN dat ook heeft, dus dank je wel Feli. Ik ga de tekst aanpassen. Volgende week maak ik er wat extra reklame voor – omdat ik ook besloten heb aan mee te doen.

   Wat de geb.data van Moskovic betreft.. Er moet een stuk over hem ergens op de site staan, maar ik meen me te herinneren alleen met een datum en geen tijd. Je kunt op de blog zoeken – er is een mogelijkheid om iets in te typen boven mijn naam.

   Met vriendelijke groet, Elizabeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *