Astrologieblog weekhoroscoop:Volle Maan in Maagd, imagoschade of behoudendheid?

Astrologieblog weekhoroscoop: De planeten stapelen zich op in het mysterieuze waterteken Vissen. Wie niet goed kan zwemmen… pak gauw de watervleugels !

Astrologieblog weekhoroscoop: Nu dat Mercurius retrograde loopt, komen wij in een zeer reflectieve tijd terecht. Vissen en Neptunus hebben allebei met innerlijke louteringsprocessen te maken. Dit betekent dat terwijl onze plannen in de buitenwereld  hindernissen of vertragingen kunnen oplopen, in de onvoorziene, innerlijke emotionele wereld, er juist heel veel gebeurt. Deze week op woensdag staat de Zon conjunct met Chiron, welk betekent dat voor sommigen dit een periode van genezing en transformatie kan zijn. Vissen idealiseert… en met Vissen (en Neptunus) zo sterk in beeld, moeten we bewust zijn van wat of wie geïdealiseerd wordt! Het is goed om kritische vragen te stellen. Klopt dit helemaal, voor een deel, of helemaal niet? Wat niet klopt – daar horen we nu naar te kijken. Zo halen we het meest voordeel uit de herkansing die Mercurius retrograde in Vissen ons nu aanbiedt.

Astrologieblog weekhoroscoop: Vandaag is de Volle Maan in Maagd, en beide lichten staan in vierkant met Jupiter. De Zon vierkant Jupiter streeft naar optimisme, groei en expansie. Echter wie geen oog voor de details en de kleine letters heeft (Maan in Maagd), kan belazerd worden, of imagoschade leiden. Jupiter staat momenteel in Tweeling, waardoor de middelen, de kennis, de feiten, kunnen ontbreken of niet kloppen. Nu dat Saturnus retrograde loopt, krijgt Jupiter wind mee. Maar het is wel oppassen geblazen. Om de balans tussen de Zon en Maan te bewaren is een groei-krimp beleid nodig. Maagd is zuiver en let op de details en met zoveel Vissen invloed, hebben wij wat Maagd behoudendheid hard nodig.

Astrologieblog weekhoroscoop: Een dag na de Volle Maan, maakt Venus de overstap van Waterman naar Vissen. Venus is verhoogd in Vissen, een  goede aanwijzer dat zij het erg naar haar zin heeft in dit meest romantische teken. Vissen kan zich aan het altaar der liefde opofferen. Op donderdag als Venus conjunct met Neptunus staat, zou dit een belangrijke thema kunnen zijn. Terwijl Venus mijn liefde voor één specifieke persoon symboliseert, is Neptunus symbool van de LIEFDE in de brede zin van het woord. Het is de liefde onbegrensd. Gezien in het licht van de volle maan… is het belangrijk om meegaan met en opgaan in, te balanceren met nuchterheid. Te ver gaan in willen helpen, of een ander willen redden, leidt alleen tot teleurstellingen. Tevens, dit laatste is ook een thema dat bij Vissen hoort.

Astrologieblog weekhoroscoop: Op dinsdag staat Mercurius wederom conjunct met Mars. Deze conjunctie kan problematisch zijn. Steken onder water.. woorden als wapens.. enz. Drie dagen achter elkaar, op dinsdag, woensdag en donderdag, staan significante planeten conjunct in Vissen. De behoefte om in iets of iemand te geloven is heel sterk. Dat we ook teleurgesteld kunnen zijn in onze grote voorbeelden, of onze ideeën hoort deze week er ook bij.

Ik wens jullie een hele fijne week: Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring. Gedurende vele jaren werkzaam als astroloog in de Roos, in Amsterdam, Elizabeth heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Voor meer informatie mail: hathway77@hotmail.com of bel: 020-6948107

Elizabeth is erkend praktiserend lid van de AVN

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Astrologieblog weekhoroscoop:Volle Maan in Maagd, imagoschade of behoudendheid?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *