Astrologie op de Zondag Middag: Saturnus, Uranus, Pluto – De Verdieping

Astrologie op de Zondag Middag
Graag geef ik jullie nog extra informatie over mijn workshop op zondag 24 maart waarvoor er nog een paar plaatsen vrij zijn. De titel van deze workshop is, Pluto sextiel Saturnus, vierkant Uranus: de Verdieping.

Astrologie op de Zondag Middag: In deze workshop wordt de nadruk op de volgende thema’s gelegd:  magie,  transformatie, en persoonlijke ervaring met de energie en thematiek van bovengenoemde planeten. Aan bod komt o.a. het interessante werk dat Brian Taylor gedaan heeft rondom de invloed van Pluto, en het werk van de fenomenoloog Christopher Tilley.

Astrologie op de zondag middag: De fenomenologie is een stroming in de filosofie die uitgaat van de directe en intuïtieve ervaring van fenomenen (oftewel verschijnselen), en hieruit de essentiële eigenschappen van [die] …. ervaring probeert af te leiden.” (Wikipedia). Ik ben met fenomenologie in contact gekomen vorig jaar tijdens mijn masters studie, ‘Cultural Astronomy and Astrology’. Ik ben van mening dat de fenomenologie voor astrologie veel kan betekenen. Bijvoorbeeld, in plaats van te lezen wat anderen over een bepaalde transit schrijven en hieruit de betekenis af te leiden, kunnen we zelf proberen de essentie te ontdekken.

Astrologie op de zondag middag:
Op zondag middag gedurende de tijd dat Saturnus de IC passeert (van 14.55 tot 15.10), wordt dan ook een experimentele oefening gehouden. Als groep gaan we de energie van Saturnus, Uranus en Pluto opwekken en voelen. Saturnus wordt onze gids.Er wordt ook ruimte gecreëerd om in stilte het moment / de energie, te ervaren, precies zoals het zich voordoet. Daarna gaan jullie bij jezelf kijken welke lichamelijke sensaties,  beelden, gedachten, en of ideeën naar boven komen. Vooral de lichamelijke sensaties kunnen belangrijk zijn, omdat ze vaak gekoppeld zijn aan gedachten, emoties en blokkades.

Astrologie op de zondag middag: Vanzelfsprekend, breng je horoscoop mee. Waar mogelijk en relevant, worden thema’s gekoppeld aan de horoscopen van de aanwezigen. Er mogen maximaal negen mensen aan deze middag werken. De kosten voor deze middag bedragen Euro 55,=. Heb je de nodige astrologische ervaring en wil je aan deze middag meedoen, stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Elizabeth Hathway is praktiserend astroloog en lid van de astrologische beroepsvereniging de AVN.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologie op de Zondag Middag: Saturnus, Uranus, Pluto – De Verdieping

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *