Neptunus in Vissen: Alles stroomt op een klontje!

Alles stroomt op een klontje
Wat een leuke reacties stromen binnen op mijn laatste weekhoroscoop! Ik wil iedereen daarvoor bedanken. Dat er momenteel zoveel planeten in het sterrenbeeld Vissen staan is heel bijzonder. Als we Neptunus erbij betrekken, sinds een jaar in zijn eigen teken, moeten we teruggan naar de periode tussen 1847 en 1861. We kunnen een vergelijking maken, bijv. met 8 maart 1853, toen Maan, Mars, Neptunus, Zon, Mercurius op een klontje zaten. De eerst volgende keer dat vijf planeten in Vissen op een klontje zitten zwemmen, is op 30 maart 2022, als Maan, Jupiter, Neptunus, Mercurius en de Zon binnen een orb van 2 graden (2 graden!!) van elkaar staan. Hoe bijzonder is dat!!

Wat wil ik zeggen… ?? Ik vind het geweldig om een idee te hebben van wat er allemaal onder mijn lezers speelt. Ook op deze post… reacties? Graag!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten. Bookmark de permalink.

19 Reacties op Neptunus in Vissen: Alles stroomt op een klontje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *