Astrologie: Aktiviteiten in Amsterdam op 23 maart

Landelijke Dag van de Professionele Astrologie 23 maart 2013: Wat ga ik doen?
In het verleden heb ik veel korte consulten gegeven, en het leek mij leuk om eens in het jaar, op de Landelijke Dag van de Professionele Astrologie, dit weer te doen.

Een korte consult is uitermate geschikt voor het stellen van korte vragen, maar je kunt ook kiezen om mij de vrijheid te geven om je iets te vertellen over je horoscoop. Bij een vraag of probleem zal het antwoord beknopt zijn.  Om jouw horoscoop te maken, heb ik je geboorte datum, tijd en plaats nodig.

Landelijke Dag van de Professionele Astrologie 23 maart 2013: Wat ga ik doen?

In de ochtend vanaf 10.00 tot 12.30 zit ik in Beter & Leuk, 1e Oosterparkstraat 91, Amsterdam.

In de middag vanaf 14.00 tot 16.30 zit ik in de serre van Centrum de Roos, P.C. Hooftstraat 183, Amsterdam.

De korte consult kost Euro 10,= voor 15 minuten. Tenzij het erg druk wordt, wordt er niet met een intekenlijst gewerkt.

Landelijke Dag van de Professionele Astrologie 23 maart 2013: Wat ga ik doen?
Het inloopspreekuur is uitsluitend bedoeld als een korte kennismaking met astrologie. Het is geen vervanging van een ‘normaal’ consult. Indien je op de 23e zelf een volledig horoscoop consult boekt, wordt 10 euro van de consult prijs afgetrokken. Ik hoop sommige van mijn lezers op een van deze twee lokaties te ontmoeten :)

Elizabeth Hathway
360 degrees astrology
Kvk 34325082
BTW 1316.38.944.B01

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *