Astrologieblog weekhoroscoop: Bij deze Nieuwe Maan verklaar ik het sterrenbeeld Vissen vol !

Astrologieblog weekhoroscoop: Vandaag, 11 maart, precies twee jaar geleden, heb ik  astrologieblog gelanceerd. De tijd is gekozen, gebruik makend van de regels van electie astrologie. Deze week kijk ik terug d.m.v. oude artikelen van de eerste uur. Wat passend en spannend, dat dit gebeurt op de dag dat we een werkelijk, ongeloofelijke nieuwe maan hebben! Van begin (Neptunus in 3 Vissen,) tot einde (Mars in 29 graden Vissen), staan voor eventjes zeven planeten op een rij. Dit is zeldzaam! Ik verklaar het sterrenbeeld Vissen, vol!

Astrologieblog weekhoroscoop: Maar wat moeten we met deze planetaire cocktail? Een nieuwe maan, is een nieuwe begin, dan wel in het meest intuitieve, sensitieve teken. Vissen heeft een hoge emotioneele intelligentie en is in staat de eigen emoties en die van anderen goed te herkennen. Echter, Vissen is minder verbaal meer aanvoelend. De onderstromingen voelen, in communicatie, in relaties, in alles. Soms waazig , heel meegaand, creatief, Vissen kan zich dikwijls de slachtoffer voelen van de stromingen om hem/haar heen. Echter, in tijden van crisis, weet de Vis zich goed te hanteren. In plaats van tegen de stroom in te zwemmen, drijft de Vis mee. De buigzaamheid en de aanpassingsvermogen van de Vis, maakt sterk. Er is een hogere wijsheid hier. Vissen is de laatste teken van de dierenriem. Soms moet je gewoon wachten tot de tijd rijp is en met zoveel planeten in Vissen, en Mercurius retrograde, kan het nu slim zijn om te wachten. In plaats van aktie naar buiten toe, trekt nog steeds de Vissen energie ons naar de diepere onderstromingen. Venus, verhoogd in Vissen staat ook conjunct met de Zon en Maan. Dit is op-en-top creatieve energie. Met ideeën spelen, erop broeden. Niet alles hoeft concreet te worden om het creatief potentieel te onderzoeken. En als dingen niet gaan… laat los!

Astrologieblog weekhoroscoop: Vissen is ook een teken dat met religie, meditatie en geloof gebonden is. Morgen in Roma, begint de zoektocht naar een nieuwe paus. Voor ons ook… een goede tijd om met spirituele zaken bezig te zijn.

Astrologieblog weekhoroscoop: Dinsdag wordt de innige Vissen knuffel, Mars te veel. Hij ontsnapt aan de dans en maakt de sprong naar zijn eigen teken Ram, waar Uranus graag op zijn onstuimige energie  zit te wachten. Er is een groot verschil in de energie van Mars, Uranus en Ram, en de planeten in Vissen. Uranus is revolutionaire, en Mars in Ram wil bezig zijn. Over vooruit denken en gedegen plannen maken, hebben noch Uranus noch Mars van gehoord. Eerst doen.. dan denken. Lekker herrie schoppen. Een YouTube film van Koot en de Bie, schiet mij te binnen, ‘de alleenstaande vandaal’ ! Een echte aanrader als je het niet hebt gezien.

Astrologieblog weekhoroscoop: De jeuk om te iets te beginnen – ongeacht wat – stijgt.

Astrologieblog weekhoroscoop: De maan zorgt voor de aspecten gedurende de rest van de week. Zij maakt ook direkt naar nieuwe maan de overstap naar Ram. Zij stemt ook in voor aktie. Echter, Pluto staat in de coulissen, en alles die het teken Ram binnen wandelt, moet door de poort van Pluto heen. De vierkant zegt genoeg. Pluto haalt de onderste steen naar boven, en krijgt nu ook nog ondersteuning van Saturnus. De droom van Vissen, ontmoet de werkelijkheid van Saturnus en Pluto.

Astrologieblog weekhoroscoop: De uitdaging deze week is  niet wild raak achter alles en nog wat achteraan te rennen. Jupiter in Tweeling doet ook een duitje in de zak. Hij barst letterlijk en figuurlijk van de plannen en ideeën, de een nog gekker dan de ander. De hele nauwe samenwerking met Mercurius in Vissen, maakt dit alleen nog chaotischer. Groot, groter, grootst.. Maar wie gaat betalen? Zoiets. Pluto en de zuidknoop staan nu in aarde..  Saturnus in Schorpioen samen met de noorknoop in water. We kunnen deze ongeloofelijke energie natuurlijk ook gebruiken om oude patronen op te blazen!

Astrologieblog weekhoroscoop: Wil je meer weten over hoe Saturnus, Uranus en Pluto nu samen werken om veranderingen in ons leven door te voeren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor mijn workshop op 24 maart.

Ik wens jullie een hele fijne week….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Astrologieblog weekhoroscoop: Bij deze Nieuwe Maan verklaar ik het sterrenbeeld Vissen vol !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *