Megabeving Japan 11 maart 2011

Dit artikel verscheen eerder op astrologieblog.nl , op 11 maart 2011. Twee jaar geleden was mijn nieuwe astrologie blog ook net live. Uranus rondom de wereld as. Inmiddels weten we dat 15.801 mensen overleed, en 2.668 mensen nog gemist zijn. Daar word ik even stil van.

Vanochtend om 10.06 – heb ik astrologieblog live gezet. Voor mij als astrologe – was dit een belangrijke moment – mijn eigen site LIVE en ik heb een tijd lang gezocht naar de juiste horoscoop. Voor mij straalde 11 maart kracht uit, kracht en volop kansen om te communiceren – wat natuurlijk heel handig is als je een blog schrijft.  Daarnaast was de overgang van Uranus (astrologie) – uit Vissen naar Ram – tekenend voor mijn eigen persoonlijke overgang, van blogo naar astrologieblog. Ik had echt niet verwacht dat kort na het live zetten – de wereld op zijn kop zou staan door het nieuws over de megabeving in Japan. Nu dat de volle omgang van de disaster duidelijk begint te worden – voel ik me op een rare manier gebonden met Japan!! Deze horoscoop voor de megabeving is getrokken voor Kessenuma – een plek dichtbij de epicentrum van de beving. De BBC geeft een tijd van 05.46 GMT.

Vier planeten staan hier in het 8e huis – het huis van verlies, de dood, angst, en de manier waarop men dood gaat. Vissen is een beweegelijke water teken – en Mars (heer 4 = de grond onder je voeten beweegt), Zon (de overlevingskracht), Uranus (op het nippertje) staan hier in. Daarnaast staan zowel Mercurius als Uranus conjunct met het Ram punt –  de wereld as . Mercurius is de goddelijke verslaggever -miljoenen mensen hebben de beelden van de tsunami vandaag live gevolgd. Twitter en Facebook hebben over uren gemaakt!! 3000 mensen zijn uit huis geplaatst omdat een kerncentrale in Fukushima beschadigd blijkt te zijn. Pluto is verbonden met kernenergie en Mercurius is de berichtgeving. Wat een dag om astrologieblog te lanceren!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Megabeving Japan 11 maart 2011

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *