Het Instituut voor Vedische Studies Amsterdam: Vedische Astrologie en de LDPA

Er is veel te doen in Amsterdam tijdens de Landelijke Dag van de Professionele Astrologie (LDPA). Ik kreeg bericht dat het Instituut voor Vedische Studies aan deze dag meedoet (tekst hieronder). Het Instituut geeft een vier jaar opleiding tot praktijk voerend Vedische astroloog. Informatie: jan.willem.van.doorn@planet.nl

Het Instituut voor Vedische Studies organiseert in het kader van de Landelijke Dag Professionele Astrologie (LDPA) op 23 maart a.s. een inloop-middag in de Viottastraat 34 te Amsterdam. U kunt dan van 14:00 uur tot 17:00 uur op informele wijze kennis maken met de Vedische astrologie en de bestaande opleidingen tot Vedisch astroloog. U kunt ook astrologische vragen stellen, horoscopen bekijken of met een van de aanwezige astrologen een mini-sessie hebben.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *