Astrologieblog Weekhoroscoop:Ram Ingres – haastige spoed is zelden goed

Astrologieblog Weekhoroscoop: Gisteravond kwam er een einde aan Mercurius’ retrograde fase. Mercurius loopt nu weliswaar traag en moet weer op gang komen, maar de verandering van richting en orientatie is gebeurd. Deze week komt er ook een einde aan de de waanzinnig opeenhoping van planeten in reflectieve en meegaande Vissen. Op donderdag maakt de Zon de overstap naar Ram, gevolgd op vrijdag door Venus.

Astrologieblog Weekhoroscoop: De behoefte om dingen te starten, om in aktie te komen, is voelbaar. Deze week begint de energie weer naar buiten toe te stromen. De Zon en Mars staan in positieve receptie met elkaar, en breken de impasse waarin we ons hebben bevonden. In de haast om dingen te beginnen, is er weinig ruimte voor besluitloosheid, twijfel en uitstel. ‘Wachten tot…? ‘  ‘ Geduld hebben met…? ‘  De Zon, Mars en Uranus in Ram willen daar niets van weten. Dit is alleen maar oponthoud. In de drang om in aktie te komen, schroomt deze trio niet, om de baby met het badwater weg te gooien. Denk eraan: “haastige spoed is zelden goed“.

Astrologieblog Weekhoroscoop: We komen nu een periode terecht, waarin de wil vooruit te komen volop aanwezig is. Echter, alle planeten die een weg door Ram banen, moeten eerst langs Uranus en vervolgens langs Pluto heen. Uranus is de principe van individualiteit en revolutie. Pluto is de principe van evolutie. Onze eigen wil is momenteel onderhevig aan ontwikkelingen binnen het collectief. Dit betekent dat 110% inzet geen garantie van succes is. Onze eigen wil gaat alleen tot zo ver. Dit is een les die sommige mensen nu zullen moeten leren. Denk ik. Dit is een ervaring die men enerzijds nederig maakt maar anderzijds, ook wijs.

Astrologieblog Weekhoroscoop: De horoscoop voor de Ram ingres (klik op image voor beter beeld)

Astrologieblog Weekhoroscoop: De hoofdtekens worden benadrukt in deze Ram ingres horoscoop, wat dynamiek en energie uitstraalt. Hoofdtekens willen altijd een nieuwe weg inslaan en zijn bereid desnoods dat ook te forceren. Geforceerde doorbraak. Er is een t-vierkant met de Maan in oppositie met Pluto, vierkant Mars en Uranus conjunct als focal planeten. Dit is een strijdlustige horoscoop. Boosheid en frustratie dreigen de boventoon te voeren. Mars/Uranus zijn provocateurs en dagen uit: terroristen per uitstek. Maar ook  plotselinge militaire ingrepen hebben een Mars/Uranus signatuur. Wat de wereld betreft, is dit een periode niet zonder gevaar.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Echter, de Maan biedt een uitweg via de grote driehoek in water. De spanning kan afgeleid worden. Deze grote driehoek is een voorproefje van wat we later in de zomer kunnen verwachten onder de grote water driehoek tussen Jupiter in Kreeft, Saturnus in Schorpioen, en Neptunus in Vissen. De Maan in haar eigen teken Kreeft richt zich op het persoonlijke sfeer. (Of haar eigen volk!) De werkelijkheid buitenshuis is verhard. De krimp wordt door meer mensen gevoeld. Juist nu komt er veel meer waardering voor de intieme sfeer, voor familie en vrienden. Kreeft is de wereld die we voor onszelf creeëren. Water is sfeer gevoelig en dragend. Veel lost zich zelf op als we niet ondoordacht snel dingen doen.

Ik wens jullie een hele fijne week: Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring. Gedurende vele jaren werkzaam als astroloog in de Roos, in Amsterdam, Elizabeth heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Voor meer informatie mail: hathway77@hotmail.com of bel: 020-6948107

Elizabeth is erkend praktiserend lid van de AVN

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

30 Reacties op Astrologieblog Weekhoroscoop:Ram Ingres – haastige spoed is zelden goed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *