Programma Amsterdam School of Astrology: Ceres & Solar Returns

Faye Cossar, van “The Amsterdam School of Astrology heeft haar sprekers programma voor het komende half jaar bekend gemaakt. Wie komt en wanneer? Faye Cossar doet de afgelopen jaren veel onderzoek naar de invloed van het planeet Ceres. Op 28 april, geeft zij een workshop hierover. Faye “Ceres is een Godin die heerst over natuurlijke cycli, democratie, landbouw en graan. Haar rol als docent in de mythologie kan ons laten zien hoe we deze oude vrouwelijke archetype kunnen ontwikkelen en hoe ze kan bijdragen aan het creëren van overvloed. Ceres is een krachtige godin die het leven voedt, maar ook bedreigt als haar pad wordt gekruist. Ze kan ons helpen in de wereld van rites de passage. Als je in harmonie met haar kan zijn, kun je op het juiste moment loslaten en een nieuwe fase binnenstappen. Ze laat ons zien hoe we gracieus en vruchtbaar oud kunnen worden.”  De workshop begint om 10.30. Kosten voor deze dag: 90 euro. Voor meer informatie zie de website van de Amsterdam School of Astrology, of bel Faye: 020-6206244 (Nederlands gesproken).

Op zondag 9 juni, komt Jane Ridder Patrick.  Deze dag wordt gesplitst, zodat je ook een halve dag kan doen. (Engels gesproken)
10:30 – 13:00 Mapping the Year’s Promise: the Annual Solar Return
14:14 – 14:45 Roots and Shoots: The MC-IC Axis

Voor meer informatie, kijk op The Amsterdam School of Astrology website.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Programma Amsterdam School of Astrology: Ceres & Solar Returns

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *