De appel valt niet ver van de boom: astroblogging

Men zegt, niet helemaal onterecht, dat de appel niet ver van de boom valt. Sommige van jullie zullen de stukjes van Ton Brakenhoff herinneren. Ton heeft een paar jaar leuke bijdragen aan mijn blog geleverd en ik was dus blij verrast toen Ton mij schreef laatst dat zijn eigen zoon belangstelling voor astrologie heeft. “Hij is er door geboeid” schreef Ton, en heeft nu een eigen astrologie blog. Vanzelfsprekend ben ik naar de blog van zoon lief gaan kijken en las een goed stuk over de YOD. Ik heb net opnieuw gekeken, en zie dat er veel nieuwe posts erbij zijn gekomen. De zoon van Ton, is een echte astroblogger! De blog heet ‘Filodivers’.

Zo… Als de appel echt niet ver van de boom valt, blijf ik de hoop koesteren dat mijn eigen zoon ook door de astrologie geboeid wordt!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op De appel valt niet ver van de boom: astroblogging

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *