Astrologieblog Weekhoroscoop: Venus conjunct Mars en durven op je innerlijk kompas te varen

Astrologieblog weekhoroscoop: Deze week is het planetaire beeld helder en stabiel. De Zon, Venus, Mars en Uranus staan samen in Ram en zorgen dat zaken zich in rap tempo kunnen ontwikkelen. Dit is een vooruitstrevende groep, die plannen van de grond kunnen en willen krijgen. Nu de conjunctie met Uranus en de vierkant met Pluto voorbij zijn, lijkt het alsof grote obstakels overwonnen zijn. De enige tegenwerking komt van Saturnus retrograde in Schorpioen, die nogal achterdochtig is en geneigd alles te controlleren. Vooral de Zon, als creatieve bron, raakt gefrustreerd als oponthoud te lang duurt. Ram heeft geen lange adem en Uranus wordt gek van regels en procedures. Het zal helpen als je geduld op kan brengen als je met obstakels geconfronteerd wordt of als Saturnale figuren je pad blokkeren,  (conservatieve denkers, ouderen, enz.). Er staan best veel planeten in Ram op dit moment, wat veel kracht en energie geeft. Wat wij nu moeten opbrengen is doorzettingsvermogen en geduld. Wat wij vooral niet moeten doen, is agressief worden of geïrriteerd raken. Ram moet de les van de Weegschaal leren: samenwerking!

Astrologieblog Weekhoroscoop: Er is ook een fascinerend spel gaande tussen Venus en Mars. De Venus/Mars cyclus duurt ongeveer 2 jaar van conjunctie tot conjunctie. De laatste twee conjuncties in 2009 en 2011, vonden plaats in Stier. Een conjunctie in Stier is gunstig voor Venus, omdat Mars in Stier is door Venus (de liefde) beheerd. Echter een conjunctie in Ram is gunstig voor Mars. Venus wordt nu onderdanig, en eerder door haar passie dan door liefde gedreven. Dit is een zeer hartstochtelijk samenspel. Snel in vuur en vlam, geconsumeerd door de liefde (voor zolang het duurt). De vonken vliegen in het rond. Deze conjunctie zal menig hart sneller doen kloppen. Een nieuw twee jaar cyclus begint op het gebied waar deze conjunctie in jouw geboorte horoscoop valt, een cyclus dat door energie, passie en daadkracht gekenmerkt wordt.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Mars is de God van de oorlog – en de combinatie Venus/Mars/Ram, kan tot crisis leiden. Venus laat de liefde links liggen, en zoekt geen verzoening. In de horoscoop voor de ontdekking van Plutonium, staat Venus conjunct Mars in Schorpioen!!

Astrologieblog Weekhoroscoop: Mercurius, Chiron en Neptunus in Vissen, zorgen voor zelf-reflectie. Op vrijdag staat Mercurius in driehoek met de Noord-Knoop, die symbool staat voor groei en vooruitgang in ons leven. Als wij durven op onze innerlijk kompas te varen, worden we beloond met een verdieping in zelf-kennis.

Ik wens jullie een hele fijne week…

Wil je meer over je eigen horoscoop weten? Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring. Gedurende vele jaren werkzaam als astroloog in de Roos, in Amsterdam, Elizabeth heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Voor meer informatie mail: hathway77@hotmail.com of bel: 020-6948107

Elizabeth is erkend praktiserend lid van de AVN

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

10 Reacties op Astrologieblog Weekhoroscoop: Venus conjunct Mars en durven op je innerlijk kompas te varen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *