Astrologische Vakvereniging Nederland: Mini-Conferentie ‘Met de astroloog aan tafel…’

Na het succes van vorig jaar, organiseert de Astrologische Vakvereniging Nederland opnieuw haar conferentie ‘met de astroloog aan tafel’. De conferentie wordt in Heusden gehouden op vrijdag 24 mei, van 13.00 tot 19.00 uur. De kosten zijn 75euro p.p. inclusief koffie, thee en snack. Al doe ik dit jaar zelf niet aan mee, vind ik het een goed intitiatief, waar ik jullie graag over informeer.

Om je toch een beetje een idee te geven, heb ik deze tekst van de website van de AVN overgenomen. “De astroloog bereidt op basis van de gegevens (zie de vragen op het inschrijfformulier) van de deelnemer de zakelijke en/of persoonlijke vraag voor. Tijdens de 1e of 2e ronde kunt u de vraag met een u toegewezen astroloog bespreken in de vorm van een mini consult. De andere deelnemer is toehoorder en kan aansluitend zijn/haar eigen vraag bespreken. De eerste deelnemer is dan de toehoorder. Zo kunt u kennis maken met de werkwijze van astrologen / bedrijfsastrologen.

De andere ronde kunt u in de plenaire zaal de lezing volgen: ‘Toegepaste astrologie, persoonlijk en zakelijk’, vraag en antwoord met astrologe Bettina Reijn.”

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *