Centrum de Roos, Amsterdam: Astrologie inloop

Astrologie inloop, Centrum de Roos, Amsterdam: Astrologie inloop – Met ingang van zaterdag 25 mei, zit ik (in principe) elke laatste zaterdag van de maand tussen 14.00 en 16.30 in Centrum de Roos, in Amsterdam. Tijdens de Landelijke Dag van de Professionele Astrologie, heb ik zo ontzettend veel genoten van mijn middag in de Roos, dat ik besloten heb om het eens in de maand uit te proberen. De serre, met uitzicht over het Vondel Park, is een bijzonder plek in het hart van de stad en de spontane manier van mensen ontmoeten, spreekt mij enorm aan. Daarnaast is de dynamiek van de astrologie anders.

Centrum de Roos, Amsterdam: Astrologie inloop:

Een korte astrologie consult is uitermate geschikt voor het stellen van korte vragen, maar je kunt ook kiezen om mij de vrijheid te geven om je iets te vertellen over je horoscoop. Bij een vraag of probleem zal het antwoord beknopt zijn.  Om jouw horoscoop te maken, heb ik je geboorte datum, tijd en plaats nodig.

Het inloopspreekuur is uitsluitend bedoeld als een korte kennismaking met astrologie. Het is geen vervanging van een ‘normaal’ consult.

De korte consult kost Euro 15,= voor 20 minuten. Tenzij het erg druk wordt, wordt er niet met een intekenlijst gewerkt.

Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring, en heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Elizabeth is erkend praktiserend lid van de AVN

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd, , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Centrum de Roos, Amsterdam: Astrologie inloop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *