Mercurius en Pluto: Bilderbergconferentie, PRISM en oude heren

Mercurius in oppositie met Pluto laat zich duidelijk voelen. Watford, UK: Deze week komt de uiterst geheimzinnig Bilderberg groep bij elkaar. Deze groep bestaat uit de meest invloedrijke mensen in de wereld, maar wordt echt bekend wegens het gesloten karakter van de bijeenkomsten. De deelnemers arriveren in auto’s met zwart getinte ramen, een duidelijk verwijzing naar Mercurius (vervoer) / Pluto (onzichtbaarheid)- en het gebied wordt door de politie hermetisch afgesloten, (Saturnus). De naam verwijst naar de plaats Bilderberg in Nederland, waar de eerste bijeenkomst op 29 mei 1954 werd gehouden. De Bilderberg horoscoop is voor 12.00.

Een pro-Americaan gebeuren (Bilderberg Jupiter en Venus staan conjunct met VS radix Venus, Jupiter), Bilderberg is opgericht als net-werk bijeenkomt voor met name bankiers, politici, directeuren van grote ondernemingen, enz. De horoscoop heeft een sterk Tweeling karakter wat overeenstemt met het idee dat mensen  – zonder censuur of bemoeienis van buiten af,  ideeën met elkaar kunnen uitwisselen. Pluto in Leeuw geeft de wereld van machtige figuren vorm. Bilderberg zit nu in zijn tweede Saturnus terugkeer. De Maan (personal privacy, maar ook collectieve nieuwsgierigheid en onrust) in Tweeling (het circuleren van nieuws) staat sinds gisteren in wederzijdse receptie met Mercurius (informatie) in Kreeft (zaken die voor ons allen van belang zijn, ‘ mijn persoonlijke informatie’ ), en heeft geleid tot veel vragen naar wat er precies achter de gesloten deuren gebeurt. Premier Cameron en andere leden van de Tory Kabinet gaan er heen. In een open democratie, mag dat ? In de kader van transparantie, worden nu vragen hierover gesteld.

Mercurius in oppositie met Pluto:
De tweede zaak die het nieuws domineert sinds gisteren is de PRISM ZAAK. “Via een geheim programma genaamd PRISM zouden de overheidsinstanties bijvoorbeeld zoekgegevens, e-mails, foto’s, video’s en chatgesprekken verzamelen en opslaan. Het programma zou gebruikt worden voor het opleiden van medewerkers van de veiligheidsdiensten, schrijft The Guardian. The Washington Post houdt het erop dat de NSA de informatie ook echt gebruikt als bron.de samenwerking tussen o.a. Google en Facebook met de VS regering.” (Bron Nos. website)

Persoonlijke gegevens en informatie over gebruikers laten nogmaals een sterke Maan, Mercurius, Pluto signatuur zien. Daarnaast in het nieuws veel aandacht voor de gezondheid van Nelson Mandela en Prins Philip. Oude mannen passen goed bij Pluto en Steenbok. De horoscoop van Zuid African heeft Schorpioen op de midhemel, en daar staan Saturnus momenteel in transit. Mars heer 10 staat in de 9e graad Ram – daar in de vuurline van zowel Uranus, Pluto en nu ook Mercurius. Je zou bijna kunnen zeggen…. dat we deze week een overdosis Mercurius en Pluto hebben om over Mars in Tweeling vierkant retrograde Neptunus te zwijgen!!

Horoscoop Zuid-Africa

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Mercurius en Pluto: Bilderbergconferentie, PRISM en oude heren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *