Vedische (Indiase) Astrologie Seminar met James Kelleher

Vedische Astrologie Seminar met James Kelleher: Ik kreeg onderstaande bericht van een collega, die ik graag met jullie deel. Er gebeurt niet veel in Amsterdam op het gebied van de Indiase astrologie, dus dit seminar verdient aandacht:
Gaarne wil ik u uitnodigen kennis te nemen van ons komende seminar voor Vedische astrologie, eind augustus in Amsterdam.

Het Instituut voor Vedische Studies (IVS) in Amsterdam heeft James Kelleher bereid gevonden om een vierdaags seminar te begeleiden. James zal ingaan op de praktische kant van Vedische Astrologie en zal ook aandacht besteden aan handleeskunde welke nauw verbonden is aan de Vedische Astrologie.

James Kelleher zal ook een lezing geven op vrijdagavond 23 augustus, waarin hij de situatie in de wereld voor het komende jaar vanuit een astrologisch gezichtspunt bekijkt met extra aandacht voor de horoscoop van Nederland.

Alle informatie m.b.t. kosten, boekingen, enz. kun je vinden op de website van de Instituut voor Vedische Astrologie, in Amsterdam. (Ik denk dat de voertaal engels is?.. Ik ga dit navragen. Elizabeth)

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *