Vier de Zonnewende bij Stonghenge, Sunsation, Flevoland?

Zonnewende viering: Ik ben achter gekomen dat Nederland haar eigen Stonehenge heeft. En ik heb het niet over een of ander goedkoop replica. Begin jaren zeventig heeft de Amerikaanse kunstenaar Robert Morris een observatorium gebouwd, in province Flevoland waar de midzomer zon heel mooi opkomt. Daarnaast is er sinds een aantal jaren een poetisch viering van de zonnewende – georganiseerd door Stichting Zonnewende Flevoland. Het heet festival Sunsation ! Hartstikke leuk idee. Maak een notitie in je astrologische agenda!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *