Astrologie inloop, Centrum de Roos, Amsterdam

Centrum de Roos, Amsterdam: Astrologie inloop – Morgen (zaterdag 29 juni) kun je bij mij terecht voor een korte astrologie consult. Ik ben te vinden in de serre van de Roos tussen 14.00 en 16.30.

Centrum de Roos, Amsterdam: Astrologie inloop:

Een korte astrologie consult is uitermate geschikt voor het stellen van korte vragen, maar je kunt ook kiezen om mij de vrijheid te geven om je iets te vertellen over je horoscoop. Bij een vraag of probleem zal het antwoord beknopt zijn.  Om jouw horoscoop te maken, heb ik je geboorte datum, tijd en plaats nodig.

Het inloopspreekuur is uitsluitend bedoeld als een korte kennismaking met astrologie. Het is geen vervanging van een consult.

De korte consult kost Euro 15,= voor 20 minuten.

Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring, en heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Elizabeth is erkend praktiserend lid van de AVN

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *