Maan/Mercurius wederzijdse receptie

Even een hele korte post omdat mij net is opgevallen dat de Maan en Mercurius in wederzijdse receptie staan. Wederzijdse receptie (op zijn engels.. mutual reception) betekent dat de twee planeten, in dit geval Maan in Tweeling (het teken van Mercurius) en Mercurius in Kreeft (het teken van de Maan) heel goed samen kunnen werken. Op allerlei vlakken en gebieden kan Maan/Mercurius met elkaar samenwerken. Heel goed dus voor familie aangelegenheden, praten over je gevoelens, emoties op een rij zetten, inzicht in jezelf, schrijf projecten, enz. enz. enz. Geniet hiervan. Blijft werken tot rond middernacht morgen!! Ben benieuwd bijvoorbeeld hoe de situatie rondom Nelson Mandela zich nu verder ontwikkelt. NU komen de emoties naar buiten. Receptie begon gisteren, rond een uur of 12.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *