Carla Kerklaan: Opvoeden in het Zicht van de Ziel

Carla Kerklaan: Opvoeden in het Zicht van de Ziel
Elke kind heeft een eigen oorspronkelijke zielenkwaliteit en verwerft in de loop van zijn ontwikkeling een passende vorm, een persoonlijkheid, waarmee deze zielenkwaliteit kan worden uitgedrukt.
In de mythe over Demeter, houdt zijn het koningskind in het vuur om hem daarmee onsterfelijkheid te verlenen. Hiermee wordt verbeeld hoe Demeter voorkomt dat Demophon zich gaat hechten aan aangeleeerd gedrag en hoe zij hem helpt oorspronkelijk te blijven. Ouders en opvoeders kunnen het kind helpen zijn vorm te ontwikkelen zonder er in gevangen te raken en zo ruimte te behouden voor de oorspronkelijke zielenkwaliteit.

Carla Kerklaan: Opvoeden in het Zicht van de Ziel:
Dit boek beschrijft de twaalf paden van ontwikkeling. Deze paden worden onderscheiden aan de hand van de hoedanigheden van de maan op het moment van geboorte. Elk pad beschrijft de oorspronkelijke zielenkwaliteit en het specifieke gedrag, de specifieke vorm die het kind kiest, dat hierop ontwikkeld wordt.

Carla Kerklaan: Opvoeden in het Zicht van de Ziel
Het is eenvoudig het pad van je kind in dit boek te traceren. Zicht op de verwevenheid tussen de paden van ouders en kinderen helpt om beknellende patronen te doorbreken en ruimte te maken voor nieuw gedrag. Ook wordt een andere kijk op gedragsstoornissen gegeven.
Dit boek is interessant voor ouders en opvoeders die het kind willen steunen in de ontplooiing van zijn eigenheid en biedt astrologen een verdieping van hun kennis.

Carla Kerklaan is pedagoog/psycholoog en astroloog. Zij heeft twee boeken geschreven over spirituele astrologie: Spirituele astrologie, de zwarte lichten en Maansknopen, zwarte lichten en familiepatronen. Voor meer informatie: www.kernwerk-astro.nl

Carla Kerklaan: Opvoeden in het Zicht van de Ziel
Deze tekst: Peter Saarloos, Uitgeverij Hajefa.. waar het boek tevens ook te bestellen is: prijs Euro. 19.95

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *