Astrologie de vaste sterren: De Zomer driehoek

Vaste sterren: De zomer driehoek… En nee.. Deze post gaat niet over ‘de grote driehoeken’ maar over de vaste sterren. Ik wil jullie uit nodigen om op deze zwoele zomer avonden naar buiten te gaan en omhoog naar de hemel te kijken. Goed zichtbaar… zelfs vanuit de stad – is de zomer driehoek. Het is absolute niet moeilijk om de driehoek te vinden.. want het bestaat uit de drie meest heldere sterren aan de hemel. De driehoek wordt gevormd door de volgende drie sterren: Altair in de constellatie Acquila, Deneb in constellatie Cygnus, en Vega in de constellatie Lyra. De Melkweg (bestaande uit miljoenen sterren) loopt door de zomer driehoek heen. Wie buiten de stad woont en geen last van omgevingslicht heeft, kan een glimp vangen van onze melkweg. Vergeet niet… astrologie is begonnen met naar de hemel kijken!! Het is goed, om af en toe een direkte verbinding met boven te maken.

Daarnaast wil ik jullie op de astrologieblog groep pagina op Facebook attenderen. Kom je iets leuks tegen op het gebied van astrologie, kun je deze op de Facebook groep pagina met anderen delen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologie de vaste sterren: De Zomer driehoek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *