Astrologieblog Weekhoroscoop: Balans en harmonie in de relatie herstellen

Astrologieblog Weekhoroscoop: Deze week komt de nadruk op relaties te liggen, en de planeten dagen uit om de juiste balans te vinden tussen eigenbelang en de belangen van een ander. Dit heeft alles te maken met Venus in Weegschaal en op woensdag, de Volle Maan: Zon in Leeuw /Maan in Waterman.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Een volle maan is een aspect van polarisatie. Het hart lijkt niet in staat om naar de gevoelens te handelen. Dit zou je kunnen vergelijken met een stel met relatie problemen. De een zegt a) de ander roept b). Om de lieve vrede te bewaren, zou Venus in Libra voor de makkelijkst weg kunnen kiezen d.w.z. meegaan in wat de ander wil.  Hierdoor wordt niets opgelost, en de innerlijk spanning kan oplopen. De Maan in Waterman lost de spanning op door soelaas ergens anders te zoeken, met groepen vrienden, bijv. Veel succes zal dit allemaal niet hebben, want langzaam maar zeker komt de aap uit de mouw, wat onderdrukt wordt komt toch naar boven. Vooral als Venus in contact komt met Pluto op zaterdag, is de spanning soms te snijden.

Astrologieblog weekhoroscoop: Astrologen zeggen vaak: zo boven, zo beneden. Deze week zal de crisis in Egypte een voorlopige hoogtepunt bereiken. Zon in Leeuw is een symbool van autoriteit en macht – de Maan in Waterman een symbool voor het volk, voor de mensheid en het belang van de meerderheid. Soms lijkt het alsof er een onoverbrugbare kloof tussen mensen ontstaat – met een krachtmeting en bloedvergietiging als enige oplossing.

Astrologieblog weekhoroscoop: Met Saturnus in Schorpioen – wordt het negatieve in de ander zichtbaar. Met de Zon en Mercurius in Leeuw – is het goed om te zeggen wat op het tong ligt, als het maar oprecht is en van het hart komt. Als de persoon je erg na aan het hart ligt is het erg belangrijk om dit doen. Zo krijgt iedereen een kans om te groeien. Venus/Pluto in vierkant, biedt de mogelijkheid om door middel van een relatie te groeien. Dit kan soms wel pijnlijk zijn, echter dit kan wel nodig zijn voor de transformatie van beide personen.

Astrologieblog weekhoroscoop: Een astrologisch hulpmiddel is er ook. Op vrijdag maakt de zon de overstap naar Maagd, gevolgd op zaterdag door Mercurius. Zon en Mercurius komen op den duur in driehoek met Pluto te staan! En op zondag staat de Zon in driehoek met de Maan, verhoogd in het aarde teken Stier. Na regen en storm komt zonneschijn. Deze week is er alle kans om balans en harmonie in relaties te herstellen.

Astrologieblog weekhoroscoop: De week in een flits: wees eerlijk met jezelf en met anderen!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *