Astrologieblog weekhoroscoop: Uranus en Pluto getouwtrek, de vrijheid om te kiezen

Astrologieblog weekhoroscoop: Dingen gebeuren anders dan gepland – en de uitdaging deze week, is om desnoods op het laatste moment een switch te kunnen maken.

Astrologieblog weekhoroscoop: De grondtoon van het complexe geluid dat we nu horen, is afkomstig van de Uranus/Pluto vierkant. Deze twee buiten planeten zijn verwikkeld in een titanenstrijd, die geen steen onberoerd laat om het fundament van ons leven te testen. De afbraak van oude gewoontes en relaties, maakt nieuwe groeiprocessen mogelijk. Echter, sommige mensen zijn zo geblokkeerd, afgesneden van hun eigen innerlijke proces, dat zij niet durven het oude los te laten, en klampen zich aan het verleden vast. Dit is een van de redenen dat de groei die Uranus en Pluto samen aankondigen, soms dramatisch kan zijn. Een partner loopt weg, een baan wordt verloren, een vriendschap loopt stuk, een zaak sluit, enz. enz. Is er puinhoop in ons leven, dan wordt het zichtbaar.

Astrologieblog weekhoroscoop: Indien je relatie, je huiselijk leven, je financieeële situatie, plotseling spannend, gecompliceerd of onvoorspelbaar is geworden, dan heeft dat waarschijnlijk te maken met Venus en Jupiter die zich op dit moment met Uranus en Pluto bemoeien. Alle vier deze planeten staan namelijk in hoofdtekens en in spanningsaspect met elkaar. Venus (planeet van o.a. schoonheidsbesef, aantrekkingskracht, relaties, de liefde) en Jupiter (onze eigen visie, het gezin, geloof, levenslessen), zijn dichter bij de aarde dan Uranus en Pluto en brengen specifieke levenszaken aan het licht.

Astrologieblog weekhoroscoop: Door de wrijvingen tussen Venus, Jupiter, Uranus en Pluto ontstaat druk. We willen het goed doen, of willen dat iemand anders het goed doet. We willen vooruitgang in relaties, in financieele zaken, willen misschien ons gelijk halen. Alle vier de planeten hebben andere behoeften maar ergens is al dat getouwtrek nodig om nieuwe grenzen te bepalen en nieuwe mogelijkheden tot stand te brengen op deze gebieden. Deze week wees bereid om te onderhandelen want onverwachte situaties kunnen ontstaan. Beluister je eigen gedachten en gevoelens. Blijf bij jezelf en ga niet in de verdediging. Houd ook rekening met het feit dat deze combinatie van vier planeten prikkelbaar maakt. Sommige mensen kunnen uit de bocht vliegen of op andere manieren verrassen.

Astrologieblog weekhoroscoop: Deze week is een belangrijke rol weggelegd voor de Zon en Mercurius, die allebei in Maagd staan. Zij maken de volgende aspecten, Mercurius: dinsdag sextiel Saturnus (een gedisciplineerde aanpak); woensdag driehoek Pluto (diepte in het denken, inzicht in processen), vrijdag, inconjunct Uranus (plotseling een andere richting willen), zaterdag sextiel Jupiter (een ruime blik hebben). De Zon: dinsdag opposiet Neptunus (verborgen agenda’s en tijd verloren); vrijdag sextiel Saturnus (wil om te slagen);  zondag driehoek Pluto (diepe kennis, zelf inzicht).

Astrologieblog weekhoroscoop: Zon en Mercurius in Maagd, maakt voor een bescheiden, behulpzaam en intelligent aanpak. Mercurius conjunct de Zon is praktisch en hands-on. Niet praten – doen. Een belangrijke thema zou kunnen zijn, innerlijk order op zaken stellen. Onderscheid maken tussen hoofd en bijzaken. Door dichterbij je eigen essentie te komen, heb je meer keuzevrijheid. Zuiverheid, gezondheid, en genezing zijn andere belangrijke Maagd thema’s.

Astrologieblog weekhoroscoop: De vrijheid om te kiezen daar gaat het om. De Zon en Mercurius in driehoek met Pluto, maken een alternatief geluid. Dit is niet hees of schreeuwend, maar melodieus. Intelligent handelen is de kenmerk van de ware Maagd en luisteren naar onszelf is een voorwaarde voor kunnen luisteren naar een ander. De basis van een goede relatie is luisteren. Met Jupiter in Kreeft en Venus in Weegschaal staan het gezin en  relaties in het breedst zin van het woord, onder het voetlicht.

Astrologieblog weekhoroscoop: Meer willen weten over je eigen horoscoop ?  Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring, en heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Voor meer informatie mail: hathway77@hotmail.com of bel: 020-6948107

Elizabeth is erkend praktiserend lid van de AVN

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *