Hajefa: Denk vooruit…. de 2014 astrologische agenda’s, maan kalender zijn er

Uitgeverij Hajefa: De Astrologische Agenda’s: Ik weet dat het herfst is als de astrologische agenda’s in de winkel liggen. Uitgeverij Hajefa biedt dit jaar wederom een keuze uit verschillende agenda’s.

De Astrologische Agenda 2014 heeft als thema ‘de solaar’. De agenda komt in twee uitvoeringen, de ingebonden versie met leeslint en een versie een ringband. Per dag staat het volgende in de agenda vermeld: planeetstanden in ME(Z)T, aspecten, tekenwisselingen, declinatie-aspecten, tijdstippen van retrograde en direct gang van planeten, Void of Course Maan, tijden van opkomst en ondergang van de Zon, de Maan en de Maanfasen. Per week worden de posities vermed van Ceres en Vesta. Prijs: Euro 12.50

Astrologische Agenda’s 2014:
De maan agenda
is super handig om bij op zak te hebben. Dit jaar is het agenda in full colour uitgevoerd. De invloeden van de maan den de dierenriemtekens zijn dagelijks door middel van symbloen af te lezen en staan per week kort beschreven. Euro. 12.50

Nieuw dit jaar is de maanfotokalender. Mooi plaatjes. Dit is iets om op de muur te hangen.

 
Hajefa: De Astrologische Agenda’s 2014: De Maan Kalender
In de maandkalenders en maanagenda staat informatie over de invloed van de maan op ons dagelijks leven. In de maanscheurkalender staan per dag tips over voeding, gezondheid, relaties en tuineren. Als je de cyclus van de maan vlogt leef je volgens een natuurlijke ritme, wat rust en onspanning brengt in je leven. Prijs Euro. 15.95

Voor informatie en bestellingen, ga naar de website van Hajefa.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *