Astrologieblog Weekhoroscoop: Venus in Schorpioen, integer blijven en de zaken niet mooier maken dan ze zijn

Astrologieblog weekhoroscoop: Met de Zon in Weegschaal is het belangrijk om de juiste balans in het leven te vinden. Evenwicht – duidt op een situatie waarin zonder verstoring, geen verandering plaats zal vinden. Echter …. De Zon begint langzaam maar zeker in het gebied te komen, dat tussen Jupiter, Uranus en Pluto in staat. Begin oktober, wordt er een grote kruis tussen deze vier planeten gevormd. In balans blijven, wordt een grote opgave. De uitdaging is om een weg te banen tussen uitersten. Deze week mogen wij beginnen met oefenen! Een aantal jaren geleden, heb ik jongleren met drie ballen geleerd, nu moet er een vierde bal bij šŸ™‚

Astrologieblog Weekhoroscoop: Terug naar de essentie is zowiezo een belangrijke thema. Saturnus staat momenteel nauw conjunct met de noordknoop van de maan en het teken Schorpioen heeft altijd met de kern te maken. Mars is de heerser van zowel Saturnus als de knoop en staat in Leeuw. Waar Zon in Weegschaal behoorlijk meegaand kan zijn, Mars in Leeuw heeft een talent om leiding te geven. Mars in Leeuw kan – als wij het toestaan – de eigen visie met passie verdedigen. We krijgen een belangrijke gelegenheid om onze eigen levensfilosofie verder uit te diepen en om achter de eigen kijk op de dingen te staan. Zon is weliswaar harmonie zoekend, maar met Venus (de heerser van Weegschaal) in Schorpioen, is het wel belangrijk om zaken niet mooier te maken dan ze zijn, anders kan de spanning (vanaf volgende week) hoog oplopen. Met zoveel onderliggende Mars, Schorpioen energie… moeten we nu zeggen.. “ik wil”… en vanuit die sterke positie onderhandelen.

Astrologieblog weekhoroscoop: Op donderdag staat Venus in driehoek met Jupiter waardoor (financieĆ«le ?) winst geboekt kan worden. Maar verwacht niet al te veel… Venus staat vernietigd in Schorpioen. Echter Venus driehoek Jupiter heeft ook met waardering te maken en daar hebben we allemaal behoefte aan. Maar ook hier is het heel belangrijk om integer te blijven. Mooie woorden zonder inhoud, kunnen later voor problemen zorgen. We mogen niet meer beloven dan we zelf kunnen waarmaken. En moeten ook oppassen voor valse beloften van anderen.

Astrologieblog weekhoroscoop: Op zaterdag staat Venus vierkant Mars en op zondag maakt Mercurius de overstap van Weegschaal naar Schorpioen. Er vindt een verschuiving plaats. De balans in een relatie wordt verstoord. Venus/Mars heeft met wrijving te maken en maakt goede samenwerking moeilijk. Dit hoeft niet perse met een liefdesrelatie te zijn, dit kan ook betrekking hebben op je relatie met jezelf. We leven in een tijd van grote collectieve veranderingen. Mensen kunnen voor moeilijk of ingewikkelde keuzes staan, vooral als een deel van het zelf een nieuwe richting wil kiezen, terwijl een andere deel aan het verleden vastklampt. Dit heeft alles te maken met Uranus vierkant Pluto, en Saturnus conjunct de Noorderlijke maansknoop. NU kunnen ‘seismic shifts’ plaats vinden. Het is net als bij een aardbeving wanneer aardplaten tegen elkaar opbotsen diep onder de grond en het landschap bovengrond veranderen. Nieuwe elementen van de persoonlijkheid drukken zich nu omhoog. Ergens in iedere horoscoop zaait Uranus in Ram de zaden van vernieuwing. Op een gegeven moment kan het veranderingsproces heel snel gaan: denk aan de ene druppel die de emmer deed overlopen!

Astrologieblog weekhoroscoop: Zit jij zelf in een veranderingsproces en wil je weten hoe het zit? Waar vind je de nieuwe groei en waar zit je aan het verleden vast ? Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring, en heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Voor meer informatie email: hathway77@hotmail.com of bel: 020-6948107

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP (praktiserend lid AVN)
360 degrees astrology, Kvk 3432508

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologieblog Weekhoroscoop: Venus in Schorpioen, integer blijven en de zaken niet mooier maken dan ze zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *