Pop Astrologie Workshop

In één middag leren hoe je een dag, week, maand of jaar horoscoop schrijft. Om aan deze astrologie workshop deel te kunnen nemen, moet je vooral creatief zijn en in staat om met symbolen te kunnen spelen. Astrologie is een symbolen taal per uitstek. Pak de kans. Op zondag 3 november geef ik een middag workshop pop-astrologie in Amsterdam. Maximaal aantal deelnemers 8. Voor meer informatie mail: hathway77@hotmail.com

Elizabeth Hathway, heeft de kunst van het schrijven van horoscopen (pop-astrologie) van Adrian Duncan geleerd en heeft content geleverd voor onehello.nl (nu relatieplanet) en voor blogo media. Elizabeth heeft een cursus journalistiek met Nina Siegal, hoofd redacteur van Time Out Amsterdam gevolgd.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *