Astrologie op de zondag middag: Workshop 3 november

Er is nog plaats voor deze interessante workshop. Op 3 november, ga ik jullie de kunst van het schrijven van zgn. ‘pop’ horoscopen (dag, week, maand, jaar horoscopen) leren. Er zijn simpele regels hiervoor en als je het systeem begrijpt, kun je meteen aan de slag. Daarna… gaan we over tot het daadwerkelijk schrijven van korte texten – zodat jullie ook in de praktijk de info kunnen toepassen. Ik zal jullie ook de geschiedenis vertellen van de pop-astrologie en over de rol die het gespeeld heeft in de ‘wedergeboorte‘ van astrologie aan het begin van de 20 eeuw.

Wanneer: zondag 3 november
Hoe laat: van
13.30 tot 17.30
Waar:
Weteringschans 74
in Amsterdam
Voor het gemak, stuur ik hierbij een route planner.
Kosten: Euro 45,= (incl. btw)

Om je aan te melden, stuur een mail naar: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *