Meer informatie over de middag workshop op zondag 3 november

Een laatste oproep voor mijn 3 november workshop. De zgn populaire of ‘pop’ astrologie is niet een moderne uitvinding.  De astrologische principe van de ‘juiste dagen’ voor het ondernemen van allerlei aktiviteiten (planten, oogsten, genezen, geboren worden, enz. enz.) gaat in feite terug naar Hesiod’s  (+/- 750-650 BCE) “Works and Days”.

Wat ik op 3 novmeber met jullie wil gaan doen… Is kijken naar de astrologische ’toon’ van het jaar 2014.  Dit ga ik eerst in het groot doen: Wat gebeurt er? En vervolgens in het klein: Hoe pakt dit voor de verschillende sterrenbeelden uit. Dit soort werk is altijd zeer leerzaam en wordt in feite een geweldige oefening in het astrologisch ‘symbolisch’ denken. Er is nog plaats. Voor informatie en aanmeldingen mail: hathway77@hotmail.com

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *