Astrologieblog: Workshop Relatie Astrologie

Astrologieblog Workshop Relatie Astrologie: De komende periode maken we op het gebied van relaties spannende tijden mee. Op 7 december maakt Mars zijn entree in het teken Weegschaal, Venus staat nu al in het teken Steenbok. Er is hier sprake van een sterke planetaire verbinding:  Echter, zowel Venus als Mars gaan in deze tekens retrograde lopen waardoor een vrij kort verblijf langer gaat duren, en op dit moment in de tijd, is dit een belangrijk gegeven.

Astrologieblog Workshop Relatie Astrologie: Als we naar de ‘big picture’ kijken, dan zien we dat Venus en Mars allebei dan ook in hoofdtekens staan, en zich gaan mengen in de spanningsstrijd dat nu al gaande is tussen Jupiter (in Kreeft), Uranus (in Ram) en Pluto (in Steenbok). Wat betekent het voor onze intieme relaties als twee van de meest persoonlijke planeten zich tussen reuzen in gaan staan?

Astrologieblog Workshop Relatie Astrologie: Venus conjunct Pluto in Steenbok is een kant van de medaille. Het thema  hier is karma en relaties, verantwoordelijkheid in relaties, de diepte en de liefde. Het beeld van Persephone die Pluto de onderwereld binnen sleurt, komt bij naar boven. Dan hebben we Uranus, de brokkenmaker, beheerd door Mars. Jupiter staat ook in Kreeft waardoor er een grote kruis aan de hemel ontstaat. In deze middag workshop gaan we op alle benoemde thema’s uitgebreid op in. Hoe kunnen we karmische relaties uberhaubt herkennen? En heeft Neptunus misschien een verlossende rol?

Astrologieblog Workshop Relatie Astrologie: Deze workshop staat gepland op zondag 15 december, in Amsterdam van 13.30 tot 17.30. Er kunnen 9 mensen hieraan deelnemen, dus tijdig opgeven is vereist. Opgeven kan door middel van een email naar: hathway77@hotmail.com

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *