Correctie Astrologieblog November Newsletter

Ik wil de mensen die mij op een fout in mijn newsletter geattendeerd hebben bedanken voor hun oplettendheid. Uranus was niet in Ram begin jaren 50, maar inderdaad in Kreeft. Echter..zoals Willem Simmers het formuleerde ‘je analyse is verfrissend en steekhoudend, dus ik denk dat je daar eigenlijk alleen maar een typ error maakt. “. In mijn eigen notities – brainstorm sessie staat het wel goed op geschreven: ” b. 1950, Uranus, Kreeft, Pluto Leeuw – 16 jaar, Ur. conjunt Pluto (disrupts idea of marriage”, d.w.z. een revolutie in het concept van het gezinsleven. Op de een of ander mysterieuze manier is in mijn gedachten deze revolutie daarna vastgeschroefd aan het idee van Uranus in het teken Ram. Ik heb er zelf geen logisch verklaring hiervoor! Wat ik hiervan heb geleerd (altijd belangrijk natuurlijk om van je fouten te leren) is dat ik grotere fellen papier nodig heb bij het brainstormen !! Nogmaals mijn excuses voor de verwarring.

Er zijn nog 3 plaatsen voor mijn relatie workshop op zondag 15 december (in Amsterdam vanf 13.00 tot 17.30) , waar o.a. de rol van de tijdsgeest in relaties aan bod komt. Hope to see you then. Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Correctie Astrologieblog November Newsletter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *