Astrologieblog Kersthoroscoop: Met kerst, geen oude koeien uit de sloot halen

Astrologieblog Weekhoroscoop: Deze week staan veel planeten in het teken Steenbok: Zon, Venus, Pluto en vanaf dinsdag ook Mercurius. De geit is bekwaam in het overwinnen van obstakels maar zelfs de meest agiele klimmer moet nu goed opletten: er staan namelijk heel wat beren op de weg. Het stormt letterlijk en figuurlijk!

Astrologieblog Kersthoroscoop: Met de overstap van Mercurius naar Steenbok, neemt de behoefte om een vastomlijnd doel te hebben toe. Het hebben van een plan is belangrijk voor de Steenbok, want dit maakt het uitvoeren mogelijk. Concreet, tastbare resultaten geven een Steenbok plezier en succes. Het maakt niet uit of dit een plan is voor de volmaakte kerstmaal, of voor je business in 2014.

Astrologieblog Kersthoroscoop: Op 1e kerstdag hangt veel spanning in de lucht. Mars in Weegschaal loopt richting vierkant de Zon, en is in exacte oppositie met Uranus. Dit maakt nogal prikkelbaar. Je wordt geadviseerd om niet je gelijk te willen halen want wie wil nou ruzie op zo’n feestdag? Let ook op met hete pannen. Verbrand je vingers niet… !! En wees extra voorzichtig in het verkeer. Mars en Uranus kunnen tot ongelukken leiden. Later op de 1e kerstavond, staat de Maan in Weegschaal vierkant de Zon, en in oppositie met Uranus. Deze cocktail heeft een bepaalde aanpak nodig. Vermijd onderwerpen waarvan je weet dat deze gevoelig kunnen zijn. Dit is een t-vierkant van formaat: onderschat het niet! Leg de nadruk bewust op de Jupiter en Kreeft kant van de medaille. Schenk wat extra in. Wordt melig en joviaal. Geef Uranus spelenderwijs de ruimte ! De Maan vierkant Pluto is een lichte waarschuwing om vooral met de kerst… geen oude koeien uit de sloot te halen! Wees ook bereid desnood een taxi naar huis te nemen, of neem genoegen met de slaapbank! Onderschat de situatie niet.

Astrologieblog Kersthoroscoop: Ik weet niet hoe jullie het ervaren, maar ik heb zelf zowel plezier als last van het einde van het jaar. Oude vrienden en familie nemen bijna verplicht contact op, herinneringen worden opgehaald, en slapende geesten worden wakker geschud. Vanochtend belde SBS6 met de vraag of ik (gratis) voorspellingen voor 2014 wilde doen, waarop ik, voor het eerst, nee heb gezegd. 2013 is bijna voorbij en we weten wat we hebben…We De Romeinse god Janus, waar de maand januari zijn naam aan ontleent, komt spontaan bij mij in gedachten op. Janus was afgebeeld met twee hoofden, één die naar voren en één die naar achteren keek. Janus was de god van het begin en het einde, van het openen en het sluiten. Op de eerste dag van januari vermeed men alles wat een kwade betekenis kon hebben voor de toekomst. Zo daar staan we weer, aan het bres van het nieuwe, wat spannend en wat onrustig tegelijk!

Astrologieblog Kersthoroscoop: Aan het einde van 2013 loopt Jupiter retrograde in Kreeft en er zit een grote brok sentimentaliteit in mijn keel. Kreeft staat voor de warmte en gezelligheid van familie en vrienden en voor al die mensen die ik moet missen, voor welke reden dan ook. Kreeft staat voor wat bij mij hoort en wat mij een positief gevoel over mijzelf geeft en wat ik graag altijd veilig wil houden. Het heeft een beschermend invloed die wij bewust kunnen toelaten.

Astrologieblog Kersthoroscoop: Ik wil ieder bezoeker van dit blog hele fijne feestdagen wensen. Proost….. Elizabeth

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, . Bookmark de permalink.

11 Reacties op Astrologieblog Kersthoroscoop: Met kerst, geen oude koeien uit de sloot halen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *