De Verandering: Uranus, Pluto, et. al

De Verandering: Uranus, Pluto, et. al: Terwijl de temperatuur buiten naar beneden gaat, bereikt de innerlijke temperatuur binnekort het kookpunt. Jupiter in Kreeft staat klaar om op 31 januari zijn tweede oppositie met Pluto en op 26 februari zijn tweede vierkant met Uranus te maken. De planeten vormen nu een zogenaamde t-vierkant, met Uranus als focal planeet. De innerlijke behoefte, de drang, om een nieuwe richting te kiezen neemt toe. We kunnen de energie ook in het collectief waarnemen o.a. in de heftige demonstraties die nu plaatsvinden in landen zoals de Ukraine, of Thailand.

De Verandering: Uranus, Pluto, et. al: Kreeft (en de planeet die over het teken heerst, de Maan) heeft met de intieme sfeer te maken, met alledaagse patronen, eigen innerlijke belevenissen, de subjectieve ervaringswereld. Hoe voel ik me? Veiligheid. De emotionele pijler, het innerlijke kompas. Deze energie mengt zich in het spel en verhoogt de druk op Uranus/Pluto processen. De drang om op bepaalde gebieden (welke gebieden dat zijn, wordt door de positie van de transiterende planeten in de geboorte horoscoop, de huisheren aangegeven en de gemaakte aspecten) om veranderingen in het eigen leven tot stand te brengen, neemt eveneens toe. Niet vergeten, de hoofdtekens willen altijd een nieuwe richting. Ze investeren in verandering. Uranus en Pluto proberen afbraak en wederopbouw te bewerkstelligen.

De verandering: Uranus, Pluto, et. al: Dit komende jaar maakt Mars een lang verblijf in Weegschaal, een hemelsgeschenk zou ik bijna zeggen. Waarom? Een stoel met drie poten is minder stabiel dan een stoel met vier poten. Mars in Weegschaal brengt extra dynamiek en energie, en extra inzicht. Mars is, als het ware, de extra poot. Mars komt sterk naar voren in april en blijft in beeld tot eind juni. Hoe we met Mars omgaan is belangrijk. Een vier planeten combinatie kan lastig zijn – als er geen focus is.

De Verandering: Uranus, Pluto, et. al: We maken een bijzondere periode door en wat ik in mijn praktijk zie, is dat veel mensen, of zij het willen of niet, in een veranderingsproces zitten. De cd “de verandering’ (een horoscoop reading die over de plaatsing van deze planeten in je eigen horoscoop gaat), kan inzicht en ondersteuning geven in hoe deze energie zich in jouw leven manifesteert. Welke gebieden zijn rijp voor verandering? Waar zit de  meest weerstand? Waar kan de doorbraak plaatsvinden? Deze cd is via email te bestellen,(graag de geboorte datum, tijd en plaats doorgeven), de kosten bedragen Euro 45,- (incl. BTW; excl. verzendkosten). Voor informatie of vragen, kun je mij ook mailen: hathway77@hotmail.com

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360 degrees astrology, Kvk 3432508

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized, Uranus en getagd, , . Bookmark de permalink.

9 Reacties op De Verandering: Uranus, Pluto, et. al

  1. Pingback: Astrologieblog weekhoroscoop:Jupiter oppositie Pluto, Zon sextiel Uranus, emotioneel verbinding maken - Keek op de Week | Astrologieblog.nl

  2. Pingback: Astrologieblog Weekhoroscoop: Zon in Vissen... Op naar de lente - Keek op de Week | Astrologieblog.nl

  3. Pingback: Astrologieblog Weekhoroscoop:Mercurius vierkant Saturnus, aandacht is de nieuwe schaarste - Keek op de Week | Astrologieblog.nl

  4. Pingback: Astrologieblog Weekhoroscoop: Over de nieuwe Maan, Venus, en ingewikkelde liefdesrelaties - Keek op de Week | Astrologieblog.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *