Astrologieblog Weekhoroscoop: Jezelf Zijn!

Astrologieblog Weekhoroscoop: Aan het begin van de week, zorgen de Maan in Kreeft en Mercurius (retrograde) in Vissen –  voor diepe emotionele onderstromingen. Beide planeten zijn open en receptief voor invloeden van buitenaf. Het gevoel kleurt het denken en beinvloedt de sfeer, in positieve of in negatieve zin. Mercurius in Vissen ontvangt signalen op, is mediumiek. Als je aan iemand denkt, gaat plots de telefoon. Maan in Kreeft wil iedereen bemoederen en speelt graag de rol van grote moeder. Echter, Mercurius is retrograde, zaterdag is de volle maan, en daarvoor maken zowel Zon  (op dinsdag) als Maan (op vrijdag) een vierkant met Saturnus. De uitdaging is om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven in plaats van je te identificeren met of je te verplaatsen in, het leven anderen. Simpel gezegd: je energie meer bij jezelf houden. De beste bijdrage die je kunt leveren aan welke situatie dan ook, is jezelf zijn!

Astrologieblog Weekhoroscoop: Op donderdag keert Mercurius terug naar het luchtteken Waterman en wij krijgen de kans aangeboden om een situatie opnieuw op te zoeken, iets recht te zetten, op te ruimen, of beter te begrijpen. Waterman is een rationeel denk teken. Waterman draagt water (de emoties) in een kruik op zijn schouder. Hij heeft ze onder controle, houdt van een zekere afstand. Dit thema wordt extra benadrukt tijdens de Volle Maan op zaterdag.  We kunnen dan, als het ware op afstand, de eigen ervaringen waarnemen. De Maan in Leeuw symboliseert het hart, het centrum, de kloppende kern. Maan in Leeuw geeft de emoties een sterk persoonlijke kleur. Leeuw is warm, liefhebbend en genereus. De Zon in Waterman is abstrakt, het denk teken par excellence. Als de Maan volledig zichtbaar is aan de hemel, komen we dichterbij ons gevoel te staan. Kort na Volle Maan, maakt de Zon een driehoek met Mars en de Maan een sextiel met Mars. Tegelijkertijd staat de Zon ook conjunct met Mercurius. Durven de dingen te zeggen. Durven onze inzichten te delen. Het uitspreken van onze eigen waarheid bouwt bruggen zowel in persoonlijke als in zakelijke relaties.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Op zaterdag, gaat de Maan naar Maagd en op zondag maakt zij een reeks harmonieuze aspecten met Jupiter, Chiron, Pluto en Venus. Thema’s die hierbij passen zijn zuiverheid, zorgvuldigheid en integriteit. Het dienstbaar zijn hoeft niet altijd ten koste van het zelf te gaan. Prachtige energie dat gekoppeld aan Mercurius driehoek Mars, ook op zondag, een doorbrak in communicatie teweeg kan brengen.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Ik wil jullie herinneren dat mp3 readings te bestellen zijn. Voor meer informatie hierover stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Ik wens al mijn lezers een hele fijne week. Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Astrologieblog Weekhoroscoop: Jezelf Zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *