Astrologieblog Weekhoroscoop: Zon in Ram, Venus in Vissen

Astrologieblog Weekhoroscoop: Het was nieuwe maan gisteren en wat een schitterend begin van de lunaar maand. Met Zon en Maan conjunct met Uranus in Ram– maak er iets bijzonders van!! Ram is een fenomenale starter. Zijn er dingen die je graag wil doen? Het is nu de tijd om knopen door te hakken en een begin te maken. Ram is een durfal die gaandeweg de nodige lessen leert. Het meest belangrijk wat je nu kan doen, is een start maken. De rest komt later!

Astrologieblog Weekhoroscoop: Dat de Zon zich graag ergens voor in wil zetten is te zien aan de aspecten. Op dinsdag staat de Zon vierkant met Jupiter op woensdag staat hij conjunct met Uranus en op donderdag is hij in een vierkant met Pluto. De Zon symboliseert autoriteit, macht EN het allerbelangrijkste bewustzijn! De grote kans die we nu hebben is om problemen en uitdagingen op een hoger niveau van bewustzijn aan te pakken. Uranus conjunct de nieuwe maan betekent gebruik maken van je intuitie en openstaan voor flitsen van inzicht. Als je tot aan je nek in een Jupiter, Uranus en Pluto crisis zit, kan het een enorme verademing zijn als je naar ‘de issues’ vanuit een ander perspectief kan kijken. De Zon symboliseert het centrum, de kern, het zelf – en als je midden in alle drukte tot je zelf kan komen en bij jezelf kan blijven, dan kan het een enorme sprong vooruit betekenen. Natuurlijk zijn er uitdagingen – en die zijn momenteel groot – echter door ons authentieke zelf te zijn en daar achter te staan, laten we anderen niet met ons sollen en nemen we de controle over ons ‘lot’ terug in eigen handen.

Astrologieblog weekhoroscoop: Vanaf morgen worden we gezegend met een Maan in Stier! Dit is een geduldige maan, die zich niet makkelijk van stuk laat brengen. Stier is opbouwend en richt zich graag op de materiële wereld. Omdat zij op concrete resultaten gericht is, kan de Maan in Stier veel werk verzetten. Op woensdag heeft de Maan het enorm druk. Zij raakt Jupiter, Pluto, Chiron, Mercurius en Saturnus aan. Haar laatste aspect is op donderdag, een vierkant met Venus. Van al deze aspecten is de oppositie met Saturnus het meest uitdagend – maar de waardigheid van de Maan blijft intact. Rustig je pad blijven volgen. Een Stier is niet op te tillen en dit is een zeer vruchtbare maan!!

Astrologieblog Weekhoroscoop: Op zaterdag maakt Venus de overstap van Waterman naar Vissen, het teken waar zij tevens verhoogd staat.  Dit werkt enorm ontspannend. Venus in Vissen is super romantisch. Dames en heren, maak hier flink misbruik van. Dit is fijne energie voor een romantische diner, cultuur opsnuiven, of gewoon om iets gezellig met familie en vrienden te doen. Vissen heeft een hoge emotioneele intelligentie en is in staat de eigen emoties en die van anderen goed te herkennen. Echter, Vissen is minder verbaal meer aanvoelend. De onderstromingen voelen, in communicatie, in relaties, in alles. Soms waazig , heel meegaand, creatief, Vissen kan zich dikwijls het slachtoffer voelen van de stromingen om hem/haar heen. Echter, in tijden van crisis, weet de Vis deze goed te hanteren. In plaats van tegen de stroom in te zwemmen, drijft de Vis mee. De buigzaamheid en het aanpassingsvermogen van de Vis, maakt hem/haar sterk. Er is een hogere wijsheid hier. Vissen is het laatste teken van de dierenriem. In plaats van aktie naar buiten toe, trekt nog steeds de Vissen energie ons naar de diepere onderstromingen. Op zaterdag komt ook de Maan in haar eigen teken Kreeft te staan. Bij elkaar opgeteld krijgen we in het weekend te maken met een heerlijke zacht, creatieve, vrouwelijke energie !

Elizabeth geeft graag lezingen over specifieke onderwerpen voor kleine of grote groepen. Schroom niet om te bellen voor informatie hierover. Denk aan een koffie ochtend voor moeders, met ‘de kinderhoroscoop’ als thema, of een groep zakenmensen met ‘zakendoen en de vier elementen’ als thema.

Wenst u een consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren uw afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologieblog Weekhoroscoop: Zon in Ram, Venus in Vissen

 1. Gala zegt:

  Now…ik heb er wat bijzonders van gemaakt! De nieuwe Maan op 9°Ram de Zon met Uranus dit trio
  conjunct mijn Radix Maan in Ram oppositie Mars (heer 7) in weegschaal in huis 1! Daar moest natuurlijk hommeles van komen. WAT, was me volkomen onduidelijk. Als donderslag bij heldere hemel voelde ik me na een bezoekje waarin iemand me liet zien dat als je een facebook-account had je zo personen uit je verleden geheel of gedeeltelijk kon begluren. Ze liet me een ex familieleden zien en ik was dolenthousiast over de beelden. Ook de beelden weer van kinderen en wat ze nu deden. Met mijn Neptunus in 1 ben ik dol op beelden.
  Ik wilde andere mensen ook wel een “beeld” van mijn kleine kring schenken op Facebook!
  Bij thuiskomst gelijk koe bij de hoorns gepakt, van zoveel Ram kun je ook niets anders verwachten. Na een
  half uurtje van mijn “Beeld” naar de buitenwereld een feit en bezat ik een Facebookaccount!
  Totdat… ik in mijn E-mail plots berichtjes ontving van; uw vriendschapsverzoek is geaccepteerd! Je zult het niet
  geloven maar deze kwam van de levensgezellin van mijn EX. Kreeg het Spaans benauwd…had toch geen
  verzoeken verstuurd en zeker niet naar de gezellin van van Ex. Zag in account de paastafel van 2013 met tekst “buiten koud, binnen zo gezellig”. Dat wil ik helemaal niet weten! Die beelden van de binnenkant van
  hun woning, hoe het nieuwe tuinmeubilair staat. Teveel informatie, teveel inzichten voor een ex.
  Meer E-mails iemand had iets op tijdslijn gezet, nog een mail mijn foto werd getagd. Wat de fox is “TAGGEN”!
  Hebben ze mijn hele Hotmail uitnodigingen verstuurd! En weer naar hun vrienden ook! Heb ik op iets
  verkeerd gedrukt dat ik plots al die verzoeken krijg!? Allelujha…Godmiljaar, daar ben je klaar mee!!
  Voelde zelfs schaamte dat ik mensen om vriendschap zou hebben gevraagd, afwijzingen zitten diep.
  Mijn onbewuste actie had veel meer gevolgen dan gedacht. Ex bellen dat ik gezellin ging verwijderen en hoopte dat ze zich niet gekwetst zou voelen! Ouderwets…ik kom van een behoorlijk kluizenaarsbestaan met mensen
  ga je waardevol om! Onzin hoorde ik dat is Facebook gewoon wippen, blokkeren of annuleren in het land
  der blinden wordt zoveel niet “gezien”! Ben een vlugge leerling!
  Vlug mijn account afschermen, herroepen, annuleren. Ken Uw account! Laat alleen zien wat je wilt!
  Per ongeluk weer verkeerd knopje en nog meer “vrienden”. De buitenwereld komt binnen met een muisklik.
  Ik heb mijn lessen geleerd, wat een opwinding, wat een gedoe, nieuwe brandstof voor eigen brein. Eerst de macht en controle terug opeisen en dan maar zien wat ik er echt mee wil.
  Uranus bezorgde mijn teruggetrokken leven inzicht in de giga golfjes communicatie die miljoenen mensen
  al als dagelijkse kost beschouwen! Voor mij was het snert met héél véél worst! Het lag nog zwaar op mijn maag ook! Wat me genot had gegeven bezorgde me evenredig behoorlijk veel ergernis.
  Een beeld van je gezin schenken is eigenlijk geen optie voor Facebook. Facebook wil verbinden, verbinden en nog eens verbinden! Daar is niets mis mee en mensen hebben schijnbaar behoefte aan die oppervlakkige
  emoties van alledag! En dan maar klagen dat ze veel aan hun hoofd hebben. De leegte de grootste afgrond
  voor geprogrammeerd brein. Heb nu NUL vrienden…eindelijk rust!
  Ik voelde een grote glimlach om mijn gezicht toen ik op cusp van mijn zevende huis het Trio “zenuwziek”
  zag triomferen! Wat een commotie, wat een opschudding, wat een drukte, wat een beweging tussen de muisklik en de onzichtbare wereld en ik. Het begon letterlijk een figuurlijk op mijn zenuwen te werken!
  Daar is een absurde storm, een gigantische beweging tussen miljoenen hersencelletjes gaande per seconde Mammoet tekens die de lucht ik gaan! Ons klein brein is daar niets bij, je kunt het mentaal niet eens bevatten!!
  We zijn ALLES en NIETS en nog veel MEER…Facebook geen POKERFACE! Je mag in de beweging opgaan!
  Nieuwe deuren en vensters naar mensen en kringen die normalerwijs nooit voor je opengaan.
  Het is een fenomenaal gebeuren, heel wonderlijk allemaal! Maar laat de techniek je niet meesleuren, denk er
  zelf over na. Ken Uzelf en maak van Facebook gebruik! Technieken zijn hulpmiddelen maak er geen doel van op zichzelf! Rest mij nog te zeggen je ontloopt je LOT niet… een onzichtbare “levensechte” ervaring tussen
  mij en de wereld daarbuiten met een speciale rol voor mijn ex-partner! Gekker moest het even niet worden…
  al vind ik het nu zo zot al niet meer. Ben toch blij dat ik het gedaan heb en laat het Facebookaccount op mijn naam staan. We zien wel…

  • Juliette Somers zegt:

   doe zoals 68% van de facebookers: open een fake account!
   zorg dat jij je vijanden kunt volgen wanneer jij dat wilt
   en zorg vooral dat zij je niet kunnen volgen, niet kunnen vinden.
   facebook is voor kleuters en maak je zelf vooral niet belangrijker dan je bent
   de wereld is echt niet geïnteresseerd hoe laat en met wie en waar jij aan tafel gaat
   terwijl jij van leuke dingen volop kunt genieten, zitten facebookers allerlei kwats te verzinnen om
   zichzelf mooier voor te doen dan ze in werkelijkheid zijn en vooral om interessant te lijken.
   eenzaamheid ten top!
   echte vrienden antwoorden niet via facebook, ze zijn echt aanwezig!

 2. Elizabeth Hathway zegt:

  Ha Gala… Leuk verhaal.. en veel plezier of Facebook 🙂 Het is in sommige opzichten een geweldig middel om verbinding met mensen te maken. Ik heb dit jaar contact gekregen met twee fotograaf waarmee met wie ik eind jaren zeventig een huis deelde. Wat een vreugde om oude foto’s van die tijd te zien. Een zeer jonge Liz die zo weer naar voren is gekomen. Heerlijk. mvgE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *