Astrologieblog Weekhoroscoop: Zon in Ram, Venus in Vissen

Astrologieblog Weekhoroscoop: Het was nieuwe maan gisteren en wat een schitterend begin van de lunaar maand. Met Zon en Maan conjunct met Uranus in Ram– maak er iets bijzonders van!! Ram is een fenomenale starter. Zijn er dingen die je graag wil doen? Het is nu de tijd om knopen door te hakken en een begin te maken. Ram is een durfal die gaandeweg de nodige lessen leert. Het meest belangrijk wat je nu kan doen, is een start maken. De rest komt later!

Astrologieblog Weekhoroscoop: Dat de Zon zich graag ergens voor in wil zetten is te zien aan de aspecten. Op dinsdag staat de Zon vierkant met Jupiter op woensdag staat hij conjunct met Uranus en op donderdag is hij in een vierkant met Pluto. De Zon symboliseert autoriteit, macht EN het allerbelangrijkste bewustzijn! De grote kans die we nu hebben is om problemen en uitdagingen op een hoger niveau van bewustzijn aan te pakken. Uranus conjunct de nieuwe maan betekent gebruik maken van je intuitie en openstaan voor flitsen van inzicht. Als je tot aan je nek in een Jupiter, Uranus en Pluto crisis zit, kan het een enorme verademing zijn als je naar ‘de issues’ vanuit een ander perspectief kan kijken. De Zon symboliseert het centrum, de kern, het zelf – en als je midden in alle drukte tot je zelf kan komen en bij jezelf kan blijven, dan kan het een enorme sprong vooruit betekenen. Natuurlijk zijn er uitdagingen – en die zijn momenteel groot – echter door ons authentieke zelf te zijn en daar achter te staan, laten we anderen niet met ons sollen en nemen we de controle over ons ‘lot’ terug in eigen handen.

Astrologieblog weekhoroscoop: Vanaf morgen worden we gezegend met een Maan in Stier! Dit is een geduldige maan, die zich niet makkelijk van stuk laat brengen. Stier is opbouwend en richt zich graag op de materiële wereld. Omdat zij op concrete resultaten gericht is, kan de Maan in Stier veel werk verzetten. Op woensdag heeft de Maan het enorm druk. Zij raakt Jupiter, Pluto, Chiron, Mercurius en Saturnus aan. Haar laatste aspect is op donderdag, een vierkant met Venus. Van al deze aspecten is de oppositie met Saturnus het meest uitdagend – maar de waardigheid van de Maan blijft intact. Rustig je pad blijven volgen. Een Stier is niet op te tillen en dit is een zeer vruchtbare maan!!

Astrologieblog Weekhoroscoop: Op zaterdag maakt Venus de overstap van Waterman naar Vissen, het teken waar zij tevens verhoogd staat.  Dit werkt enorm ontspannend. Venus in Vissen is super romantisch. Dames en heren, maak hier flink misbruik van. Dit is fijne energie voor een romantische diner, cultuur opsnuiven, of gewoon om iets gezellig met familie en vrienden te doen. Vissen heeft een hoge emotioneele intelligentie en is in staat de eigen emoties en die van anderen goed te herkennen. Echter, Vissen is minder verbaal meer aanvoelend. De onderstromingen voelen, in communicatie, in relaties, in alles. Soms waazig , heel meegaand, creatief, Vissen kan zich dikwijls het slachtoffer voelen van de stromingen om hem/haar heen. Echter, in tijden van crisis, weet de Vis deze goed te hanteren. In plaats van tegen de stroom in te zwemmen, drijft de Vis mee. De buigzaamheid en het aanpassingsvermogen van de Vis, maakt hem/haar sterk. Er is een hogere wijsheid hier. Vissen is het laatste teken van de dierenriem. In plaats van aktie naar buiten toe, trekt nog steeds de Vissen energie ons naar de diepere onderstromingen. Op zaterdag komt ook de Maan in haar eigen teken Kreeft te staan. Bij elkaar opgeteld krijgen we in het weekend te maken met een heerlijke zacht, creatieve, vrouwelijke energie !

Elizabeth geeft graag lezingen over specifieke onderwerpen voor kleine of grote groepen. Schroom niet om te bellen voor informatie hierover. Denk aan een koffie ochtend voor moeders, met ‘de kinderhoroscoop’ als thema, of een groep zakenmensen met ‘zakendoen en de vier elementen’ als thema.

Wenst u een consult met astroloog Elizabeth Hathway, onder vier ogen, telefonisch, of via Skype ? Boek tevoren uw afspraak: 020-6948107 of email voor meer informatie: hathway77@hotmail.com

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
360 degrees astrology, Kvk 3432508
BTW 1316.38.944.B01

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologieblog Weekhoroscoop: Zon in Ram, Venus in Vissen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *