Amsterdam: Afscheid van de Drakekop

Onderstaand bericht heeft mij gisteren bereikt. Rietje van der Valk – oprichter van de Drakekop is overleden. Lees verder
Afscheid van de Drakekop
Centrum De Drakekop is niet meer. Na een kort ziekbed is geheel onverwachts Rietje van der Valk overleden.Ruim 25 jaar geleden, richtte zij centrum De Drakekop op om mensen te helpen in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In al die jaren heeft zij velen geholpen en wist zij vele mensen een hart onder de riem te steken. Wat het probleem ook was, Rietje had een luisterend oor en vooral een doeltreffend advies.
Vaak werden de adviezen met de nodige nuchterheid gebracht, want van hocus pocus hield ze niet. Wel hield Rietje van humor, en meestal wist ze daarmee een vervelende situatie wat lichter te maken.
Vele duizenden mensen hebben in de afgelopen jaren kennis met Rietje en de Drakekop gemaakt. Legendarisch zijn de spirituele beurzen die zij in de jaren negentig organiseerde in de Beurs van Berlage. Mensen spreken hier nog steeds over.
Voor Rietje was iedereen gelijk en even welkom. Wie voor een consult kwam of voor een lezing, cursus of om even in de winkel rond te snuffelen op zoek naar een leuk presentje. Het maakte haar niet uit. Soms kwam iemand ook gewoon even langs voor een kop koffie en een praatje.
Voor Rietje van der Valk was het om het even. Het is niet meer, en voor velen is het moeilijk te bevatten dat Rietje en De Drakekop er niet meer zullen zijn.

Zondag 27 april en zondag 4 mei worden de artikelen van de Drakekop verkocht. Wie nog een fijn aandenken wil aanschaffen, bijvoorbeeld een boeddha, boeken, beelden, wierook of sieraden kan die dagen terecht tussen 12.00 en 17.00 uur. De artikelen worden met een korting tot wel 50% verkocht.
Centrum de Drakekop, van Karnebeekstraat 15, Amsterdam

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Amsterdam: Afscheid van de Drakekop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *