Astrologieblog Weekhoroscoop: Stemmingen…Mars vierkant Pluto, Mercurius en Neptunus retrograde

Astrologieblog Weekhoroscoop: Deze week aandacht voor de Volle Maan, Venus opposiet Saturnus en Mars vierkant Pluto. 

Astrologieblog Weekhoroscoop:
Met Neptunus en Mercurius retrograde in de watertekens – vallen we makkelijker ten prooi aan stemmingen.. Innerlijke beelden en gevolens scheppen een andere werelds sfeer waar heden, verleden en toekomst op elkaar in kunnen werken. Bij wijze van experiement, let op hoe je de tijd beleeft ! We zijn extra sensitief en muziek kan ons emotioneel verroeren. Daarnaast kunnen wij af en toe het gevoel hebben in diepe mysterie ondergedompeld te zijn. Het is ‘ok’ om te huilen! De grote water driehoek – tussen Jupiter in Kreeft, Saturnus in Schorpioen en Chiron in Vissen, heeft met genezingsprocessen te maken. De genezing kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn want lichaam en geest beinvloeden elkaar en kunnen elkaar ook helpen.

Astrologieblog Weekhoroscoop:
De Zon in Tweeling heeft de behoefte om het leven te begrijpen. De elementen lucht en water lijken elkaars tegenpolen te zijn. Water geeft zich over aan het verborgene – terwijl lucht afstand neemt. Lucht probeert ervaringen te begrijpen en ze in een kader te plaatsen. De lucht/water combinatie kan heel productief zijn. Water laat lucht emoties voelen. Lucht gooit water een reddingsboei.

Astrologieblog Weekhoroscoop:
Op vrijdag om 06.08 staat Venus in oppositie met Saturnus en om 06.13 is het Volle Maan. Er zit maar 5 minuten tussen deze twee opposities!

Astrologieblog Weekhoroscoop:
V
enus in Stier staat dicht bij haar eigen gevoel: zij is warm, zintuigelijk en beeldschoon. Saturnus (retrograde) in Schorpioen is veeleisend, intens en doordringerig. Schorpioen is het teken waar Venus vernietigd staat.  Venus is een belangrijke relatie planeet, en deze oppositie zou op bindingsangst kunnen duiden. Venus loopt warm voor Saturnus maar Saturnus trekt zich terug. Saturnus vindt het moeilijk zijn gevoelens en wensen kenbaar te maken en om dit te verbergen, schept hij afstand. Venus zoekt juist contact en raakt erg gefrustreerd. Het is belangrijk om vertrouwen in de relatie te hebben. Stier en Schorpioen zijn vaste tekens : des te langer een relatie duurt – des te beter de relatie wordt.

Astrologieblog Weekhoroscoop:
De Volle Maan in Tweeling-Boogschutter, is zowel rusteloos als zoekend waardoor het moeilijk kan zijn om tussen verschillende opties te kiezen. Het is belangrijk dat we onze middelen concentreren en niet versnipperen maar tegelijkertijd is het ook belangrijk dat we soepel zijn. Situaties kunnen snel veranderen.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Mars vierkant Pluto op zaterdag is explosief.

Op 31 december stond Mars in Weegschaal vierkant met Pluto. Op 1 maart ging Mars en op 2 maart ging Saturnus retrograde lopen. Op 23 april stond Mars retrograde opnieuw vierkant met Pluto. Mars ging direkt op 20 mei. Zaterdag komt als het ware de eindslag. Mars staat nu in ‘de zone’ (m.a.w. daar waar de grote kruis in april plaatsvond). Het is alles of niets. Zinken of zwemmen. ‘Do or die’. Een doorbraak in een moeilijke situatie behoort tot de mogelijkheden. Na veel oponthoud, kan het plan eindelijk uitgevoerd worden.

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP
Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring. Gedurende vele jaren werkzaam als astroloog in de Roos, in Amsterdam, en daarvoor het esoterische boekwinkel “De Weg van de Krijger” waar ze met Ronald Jan-Hein samenwerkte, Elizabeth heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Elizabeth is erkend praktiserend lid van de AVN. Voor informatie over consulten, stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Astrologieblog Weekhoroscoop: Stemmingen…Mars vierkant Pluto, Mercurius en Neptunus retrograde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *