De horoscoop van Kirk Lee Hammett lead-gitarist Metallica

Vandaag kijkt Brita Falk naar de horoscoop van Kirk Lee Hammett (geb. 18 nov. 1962, 02.54, San Francisco, CA)  sinds 1983 lead-gitarist en song-writer bij de zeer succesvolle heavy-metalband “Metallica’.

Horoscoop Kirk Lee Hammett lead-gitarist Metallica: Zoals wellicht algemeen bekend is, heeft de heavy metal-scene een grote fascinatie voor alles wat met de dood te maken heeft. Vele duistere thema’s passeren de revue, zoals doodskisten, omgekeerde kruizen, zwarte kleding, opvallende tattoos, skeletten, vuur etc. etc. Dit past natuurlijk uitermate goed in het Schorpioenstraatje. Het is allemaal lekker heftig en extreem, duister en spannend!

Horoscoop Kirk Lee Hammett lead-gitarist Metallica: Ik heb de vier horoscopen van de bandleden naast elkaar gelegd en gekeken naar de overeenkomsten en verschillen. Ook heb ik gekeken naar de geschiedenis van de groep en voor zover in de media bekend, wat ze allemaal met elkaar meemaakten. Eén horoscoop heb ik er uitgehaald omdat ik hierin een stevig conflict tegenkwam,tussen het teken Scorpio en het teken Leo, wat ik interessant vind voor een podiumartiest.

Horoscoop Kirk Lee Hammett lead-gitarist Metallica: We zien dat Kirk Lee Hammett geboren is toen de Zon in het teken Schorpioen stond. Dat was kennelijk nog niet genoeg want ook Neptunus, Venus en Mercurius staan in dit diepgravende sterrenbeeld !!Het is voor deze gitarist dus zaak om een goede uitlaatklep te vinden voor al die heftige energie en we kunnen wel zeggen dat dat aardig gelukt is. Metallica is al sinds 1981 een zeer succesvolle metalband die vele cd’s uitbracht en nog steeds de hele wereld rond-tourt om concerten te geven !

Horoscoop Kirk Lee Hammett lead-gitarist Metallica: Algemeen: Het teken Schorpioen is een zeer gevoelig teken, wat valt onder het element Water. Een echt gevoelsmens dus met een zeer kwetsbare kant, die hij doorgaans goed weet te verbergen, of eigenlijk graag wil verbergen, uit angst dat iemand die kwetsbare kant ziet en daar misbruik van maakt. Vandaar dat een Schorpioen zich niet snel uit de tent laat lokken maar wantrouwend afstand houdt totdat hij zeker is van zijn zaak. Als het dan eenmaal goed is, kan er een zeer diepgaand contact ontstaan. “Extreem” is één van de woorden die goed bij de Schorpioen past!

Horoscoop Kirk Lee Hammett lead-gitarist Metallica: Waarom gaat iemand met vier planeten in Schorpioen, die dus eigenlijk het liefst wantrouwend onder een steen wegkruipt, op een podium staan? Omdat de onderste steen boven moet én vanwege het volgende: We zien bij Kirk Hammett een andere tendens in zijn horoscoop, namelijk een Maan-Mars conjunctie in het vurige teken Leeuw. Ja, dat is even wat anders natuurlijk.Leeuw wil gezien worden en het podium is zijn wereld! Ook het teken Leeuw heeft een kwetsbare kant, zij het op een andere manier. Een Maan in Leeuw wil gevoelsmatig veel aandacht en heeft applaus nodig. Zelfbevestiging.Dat lukt wel met een zaal vol schreeuwende metal-fans. Omdat de planeet Mars erbij staat levert dat hem veel energie op, en de andere kant op werkt dat ook:een Maan-Mars-conjunctie in Leeuw wil veel energie geven, zolang hij maar veel applaus terugkrijgt!

Horoscoop Kirk Lee Hammett lead-gitarist Metallica: Zo zien we dat Kirk lekker heftig tekeer kan gaan met heftige muziek. Zolang hij zijn emoties kwijt kan in het schrijven en uitvoeren van muziek gaat die Schorpioen  -energie de goede kant op. Hij is niet echt de leider van de band: dat is zijn collega James Hetfield, die de Zon in Leeuw heeft. Hier zien we dan het verschil tussen de Zon in Leeuw en de Maan in Leeuw. James Hetfield is echt de frontman, degene die het publiek toespreekt, zingt, gitaar speelt, de leiding neemt als Leeuw, dus leider, zijnde.Zo kan Hammett aan de ene kant zijn Maan/Mars in Leeuw uiten en aan de andere kant de Schorpioen uithangen. Want als een Schorpioen eenmaal bij zijn kracht komt kan hij bergen verzetten….Scorpio houdt van risico nemen, ondanks zijn terughoudendheid en wantrouwende
houding. Als het moet gaat hij tot de bodem en zal zich vol overgave werpen op
datgene wat hij wil. Zonder de Leeuw-invloed zou deze Scorpio het podium
misschien niet beklimmen!

Horoscoop Kirk Lee Hammett lead-gitarist Metallica: Prachtig om te zien hoe een vierkant tussen Leeuw en Scorpio kennelijk toch goed geïntegreerd kan worden. Het lijkt een strijd op te leveren, Scorpio als introvert gevoelsmens in conflictueuze botsing met de vurige, stralende, impulsieve Maan/Mars in Leeuw. En toch kan deze strijd op een goede manier tot uiting komen. Zeker in de metal-muziek, waar heftige vlammen, vurige emoties en vlammende gitaren over het podium vliegen…. !

hammett

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Gast Schrijvers, horoscopen beroemdheden en getagd, . Bookmark de permalink.

4 Reacties op De horoscoop van Kirk Lee Hammett lead-gitarist Metallica

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *