Even Voorstellen: Brita Falk

Even Voorstellen: Brita Falk(1969)

Brita volgde haar astrologie-opleiding bij Mellie Uyldert, Ingrid Falk, Wieger Veerman, Frank C. Clifford en Karen Hamaker-Zondag.

“Vanaf mijn jeugd ben ik geboeid door en bezig met astrologie. Mijn moeder, eveneens astrologe, heeft de astrologie als het ware met de paplepel in gegoten. Op die manier werd astrologie al snel belangrijk voor me. Ik leer nog steeds bij, door zelf veel te studeren, lezingen te volgen en vooral veel horoscopen te maken.”

“Astrologie vind ik zo leuk omdat het inzicht geeft….inzicht in mezelf én anderen. Voor mij is astrologie een vorm van psychologie: hoe zit iemand in elkaar, hoe reageert hij, wat heeft hij nodig? Wat zijn de conflicten, wat zijn de makkelijke punten, wat moet men nog leren? De astrologie geeft mij antwoord op die vragen en dus duidelijkheid én handvaten. Psychologie, via planeten, sterren en tekens in symboliek gevat.” Brita email: info@britafalk.nl

De laatste twee jaar schrijf Brita artikelen over astrologie. Vanaf volgende week, gaat Brita haar stukken via astrologieblog delen. In vind het heel spannend om een nieuwe blogger aan boord te hebben.

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Brita Falk, Uncategorized en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *