Astrologieblog Weekhoroscoop: Mercurius oppositie Pluto, Zon conjunct Jupiter – waar zit je passie?

Astrologieblog weekhoroscoop: Met Mercurius en Venus momenteel in Kreeft, spelen emoties een belangrijke rol in de communicatie. De gevoelens van mensen krijgen meer ruimte en worden geuit. Vandaag staat Venus conjunct met de geboorte ascendant van de horoscoop van Nederland en eindelijk lijkt het alsof er vaart en duidelijkheid begint te komen in de berging van de lichamen van de slachtoffers van vlucht MH17. Ik heb net in de VK gelezen dat Nederlands experts voor het eerst de wraakstukken kunnen bekijken. Venus is ons schat, wat ons dierbaar is. Eindelijk komt er duidelijkheid over de lichamen van de slachtoffers.

Astrologieblog weekhoroscoop: Op dinsdag – staat Mercurius in oppositie met Pluto. Onthullingen, beschuldigingen, communicatiestoornissen behoren tot de mogelijkheden. Bureacratische of logische beslissingen botsen met emoties en gevoelens. Pluto kan ook woest worden als hij los komt. De genie uit de fles! Juist NU gaat Uranus retrograde lopen. We worden gevraagd om meer rekening te houden met anderen, met het collectief, met de regels. Op vrijdag staat Mercurius vierkant met Uranus. Mercurius in Kreeft is heel persoonlijk van aard – maar staat nu tussen de transpersoonlijke planeten Uranus en Pluto in. Mercurius staat onder de direkte invloed van machten die hem meesleuren in collectieve/mundane situaties. Berichtgeving (Mercurius) over gezinsdrama’s of persoonlijke tragedies zowel hier in Nederland als in het buitenland (bijv. Gaza), domineren het nieuws.

Astrologieblog weekhoroscoop: Tevens maakt de Zon ook op dinsdag, de overstap naar Leeuw. Zonnig, optimistisch, vooruitstrevend, moedig maar soms ook bazig of te egocentrisch. De Zon heerst over het hart en de dingen die uit ons hart komen en die ons leven verrijken. Op donderdag maakt de Zon een conjunctie met Jupiter, zelfs een klein gebaar kan nu een groot verschil maken. Eens per jaar maakt de Zon een conjunctie met Jupiter – en dit jaar gebeurt deze conjunctie begin Leeuw en valt bijna samen met de nieuwe Maan die op zondag plaatsvindt!! Een zaad wordt in de grond gelegd, een plan om een prijs te winnen wordt gesmeden. Grijp je kansen en laat je zien. (Wil je meer weten over Jupiter in Leeuw in je eigen horoscoop? De reading ‘Jupiter in Leeuw, vertrouw in jezelf’ is nu te bestellen.)

Astrologieblog weekhoroscoop: In vele opzichten komen we uit de schaduw. Op 1 maart 2014, ging Mars  in 27 graden 32 minuten Weegschaal, retrograde lopen, vandaag komt Mars uit zijn eigen schaduw gebied tevoorschijn, en op zaterdag (na een verblijf van bijna acht maanden!!) maakt Mars de overstap naar het teken Schorpioen. Op de plek in de eigen horoscoop waar Mars is ‘blijven hangen’ is er veel oponthoud geweest, plannen zijn blijven steken, of zijn er situaties ontstaan die ons geduld danig op de proef heeft gesteld. Mars in Schorpioen maakt hier korte metten mee. Mars in Schorpioen heeft doorzettingsvermogen dat gekoppeld is aan een zeer sterke wil. Met Saturnus nu ook direkt in het teken Schorpioen, begint de motor op bepaalde levensgebieden eindelijk weer te draaien. Schorpioen is een teken van gebundelde kracht, diepte, en intentie, de ‘alles of niets’ mentaliteit. Al laat Schorpioen lang niet altijd de eigen emoties zien (uit angst om zwak over te komen).. zijn ze intens, diep en soms alles overheersend. Voel NU waarnaar je passie uit gaat en ga ervoor!

Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring en heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Elizabeth is erkend praktiserend lid van de AVN. Voor informatie over al diensten en readings, stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Astrologieblog Weekhoroscoop: Mercurius oppositie Pluto, Zon conjunct Jupiter – waar zit je passie?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *