Vincenzo Nibali wint de Vuelta!

Dit artikel is eerst geplaatst in september 2010 en opnieuw geplaatst omdat Nibali de grote prijs.. De Tour de France – gewonnen heeft!

Nibali wint de Vuelta! door Ton BrakenhoffVincenzo Nibali * 14/11-1984. (tijd onbekend):Het zal u een zorg zijn dat een of andere Italiaan een Spaanse wielerronde wint, maar ik zit al een week op het puntje van mijn stoel. Hoe komt dat? Halverwege de Tour de France 2009 maakte ik een tiental horoscopen van nieuwe renners en jawel, daar was er weer een, een Jupiter Neptunus conjunctie. De meeste echt grote renners hebben dat aspect en hier was nu zomaar een iele Italiaan die in de schaduw van zijn kopman het zware werk verrichtte en nog totaal niet op viel. De commentatoren hadden hem nog niet gezien en zijn naam werd niet genoemd terwijl hij er in de grote beklimmingen steeds bijzat, zelfs reed hij een uitstekende tijdrit. En al die tijd had ik maar oog voor één man, waar zit hij, hoe gaat hij? In de Tour 2009 werd hij 7e. Zeer teleurstellend (voor mij) werd de Tour 2010 door hem niet gereden, maar in de Giro werd hij 3e , 2 plaatsjes achter zijn kopman Ivan Basso, die de ronde won. En nu dan de Vuelta! Hiep hoera, de winst. Maar ook de winst voor de Astrologie. Na 25 jaar wielerhoroscopen te hebben bekeken zijn er een aantal aspecten uitgekomen die belangrijk zijn. Venus Mars conjunct en Jupiter Neptunus conjunct bleken belangrijk, het beste kan men ze beide hebben. En als er dan een renner vanuit niets het aspect waar maakt dan is dat een dikke plus voor de astrologie!! Sinds zondagmiddag loop ik rond in een rode Vuelta-trui en de gele ligt klaar!! De horoscoop van Vincenzo Nibali:

nibali

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Vincenzo Nibali wint de Vuelta!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *