Astrologieblog Weekhoroscoop: Venus in Leeuw, Mars in Schorpioen – soms moet je even doorbijten

Astrologieblog Weekhoroscoop: We zitten nog eventjes in de Volle Maan energie maar van middag om 14.55 maakt de Maan de overstap naar water teken Vissen. De Maan is nu afnemend – het loopt terug naar de Zon, naar de Nieuwe Maan. De energie trekt zich meer naar binnen – en dat wat bij de vorige nieuwe maan geboren is – krijgt nu de kans om zich volledig te ontwikkelen.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Vanaf dinsdag staat Venus in vurige Leeuw – een teken dat normaal gesproken van zelfvertrouwen blaakt. Venus in Leeuw pakt groot uit en is niet bang om te pronken. Deze Venus laat haarzelf zien en is trots op wat zij bereikt heeft. Venus in dit krachtige vuurteken, geeft passie voor het leven. Volgende week maandag is Venus conjunct met Jupiter. Dit pakt groot uit. Venus is creatief en Leeuw is speels. Neem jezelf niet al te serieus. Ga gewoon spelenderwijs oefenen in leuke dingen doen! Ontdek je passie en als je niet weet wat je passie is, probeer allerlei nieuwe dingen uit.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Als ik voor deze week één super interessante dag kon uitkiezen, dan zou ik persoonlijk donderdag kiezen. Waarom? Behalve Pluto, komen alle planeten bij elkaar in vijf conjuncties: Mars/Saturnus in Schorpioen, Neptunus/Chiron in Vissen, Maan/Uranus in Ram, Venus/Jupiter in Leeuw, Zon/Mercurius in Leeuw. Venus staat tevens bijna conjunct met de vorige nieuwe maan. Conjuncties geven de dynamiek van het begin weer. Op vrijdag – staat de Maan driehoek met de Zon – een aspect van zelfvertrouwen. De planeten willen uit de startblokken komen, praktijk ervaring opdoen, aan de  reis beginnen. De Zon in Leeuw staat ook sextiel met de Noorderlijke Maansknoop. In ‘het doen’ zit de groei !  De Zon maakt nog twee aspecten vanuit het teken Leeuw, allebei met de Maan (een vk. op 17 augustus en een sextiel op 20 augustus).Om ons zelfvertrouwen te vergroten moeten we onszelf  leren vertrouwen. Dit is het spel tussen Zon en Maan! We moeten  aan de slag met onszelf !

Astrologieblog Weekhoroscoop: Naast de Zon/Maan driehoek op vrijdag – maakt Mars een sextiel met Pluto. Wil je bergen werk verzetten? Ga vrijdag aan de slag. Mars in Schorpioen zet door. Pluto in Steenbok verhoogt Mars. Mars in Schorpioen is eigen baas. Deze planeten ruimen op – letterlijk en figuurlijk!

Astrologieblog Weekhoroscoop: Eveneens op vrijdag maakt Mercurius de overstap naar Maagd. Maagd heeft oog voor de zaak, is stipt, accuraat en nuchter. Een goed begin is het halve werk. Mercurius in Maagd is zorgzaam en toegewijd. Op vrijdag staat Jupiter inconjunct met Neptunus – een aspect dat het idealisme aanwakkert. Deze inconjunct geeft een hunkering naar volmaaktheid – een tendens die ook bij Mercurius in Maagd aanwezig is. De uitdaging is om dit verlangen naar volmaaktheid in goede banen te leiden, het een plek te geven. Echter wij moeten waken dat dit behoefte aan perfectie, de vooruitgang niet blokkeert.

Astrologieblog Weekhoroscoop: Op zondag staat de Maan in Stier in vierkant met de Zon. Een vierkant geeft spanning weer. De Maan heeft haar opposities met Mars en Saturnus al achter de rug. Een obstakel moet worden opgeruimd. Doorzettingsvermogen is verreist. Zowel de Zon als de Maan staan sterk in hun schoenen. Stier en Leeuw zijn vaste tekens. Soms moet je even doorbijten wil je resultaten boeken!

Wil je graag weten welke invloed Jupiter in Leeuw in je eigen horoscoop zal hebben? Waar liggen de kansen de komende tijd? De mp3 reading ‘Jupiter in Leeuw: vertrouw in jezelf‘ is nu te bestellen. Voor meer informatie stuur een email naar: hathway77@hotmail.com

Elizabeth is een astroloog met ruim 25 jaar ervaring. Gedurende vele jaren werkzaam als astroloog in de Roos, in Amsterdam, Elizabeth heeft zowel de vaardigheid als de mensenkennis om een antwoord op uw vragen te geven. Elizabeth is erkend praktiserend lid van de AVN.

Overname van een gedeelte van de tekst is toegestaan, mits voor de complete tekst verwezen wordt naar de orginele bron,inclusief link en linkvermelding.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *