Frank Clifford: Venus & Mars..Let’s Talk About Sex….

Frank Clifford: Venus and Mars, Let’s talk about Sex

It must be the most exciting date of the year. Venus conjunct Jupiter in dazzling Leo meets Mars conjunct Saturn in sexy Scorpio. The heat may have gone out of the summer but it has certainly not gone of the heavens. This is a blisteringly hot, passionate, square. I can feel it.

Frank Clifford: Venus and Mars, Let’s talk about Sex

Maybe it’s because sex belongs to the private sphere that many astrologers are shy about approaching the subject. Most clients – before they walk through the door – are strangers to us, even though we have just ‘done’ their charts. People are not programmed to discusses their most intimate thoughts and desires with a complete stranger even if they are wearing a  ‘professional astrologer’ badge. And so it transpired… for many years when giving a consult… I was very tentative when it came to discussing this vitally important area of life experience. Vitally important… because without ‘it’ we quite simple would not be here. Passion is what really makes the world turn round.

Frank Clifford: Venus and Mars, Let’s talk about Sex

Frank Clifford is an English astrologer with a quirky take on astrology. Faye Cossar (Amsterdam School of Astrology) is hosting a day with Frank here in Amsterdam on Sunday August 31st. The program consists of two short workshops. The following text comes from Amsterdam School of Astrology website:

10:00 – 13:00: Mastering Solar Arc Directions: Tracking Your Life Story solar arc
Master this simple forecasting (and rectification) tool and identify landmark periods in your life with clarity and accuracy. Learn how Solar Arcs can become an invaluable part of your toolkit and enhance your work as an astrologer. Today, Frank will present his original work into Solar Arc, and will introduce ‘Shadow Transits’, which link seemingly unrelated life events. Feel welcome to share your charts and life stories. Some of these will be used during this interactive day.

Frank Clifford: Venus and Mars, Let’s talk about Sex: Afternoon program

4:15 – 16:45: Shades of Grey: the Sexual Spectrum in Your Chart
venus mars fieryAmsterdam is the perfect place for Frank to look at the roles Mars, Venus and the Moon play in our sex lives. He will share some interesting client (and newsworthy) stories of  sexual predilections, kinks and old-fashioned romance. Expect some charts, serious talk and some light-hearted banter.

 Frank Clifford: Venus and Mars, Let’s talk about Sex

Though I think the morning program will be great. Solar Arc – if you have never used it for predicting – is something you do need to look up, get into, or even better, just simply attend this workshop. However, I am personally more interested in how Frank Clifford will approach intimacy. I might have a few spicy questions of my own lined up.. An alternative title for the afternoon workshop might be, “Everything any astrologer needed to know about a client’s sex life, but were too frightened to ask” .. Now that is a dose of Scorpio for you!

The workshops can be attended separately or you can pay for the whole day and get a reduced price. All info on the Amsterdam School of Astrology Website. Frank Clifford is a publisher, teacher, palmist, etc. etc. Anyway, I guess you have heard of him. Who hasn’t? He will be available for consults – again more info. via Faye Cossar.

Video: Salt n Pepper, Let’s Talk About Sex, 1991

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized, Workshops en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Frank Clifford: Venus & Mars..Let’s Talk About Sex….

 1. Gala zegt:

  Jij durft Liz…en dat voor een Steenbok! Sinds wanneer zijn die zo open en bloot!?
  Transits… moeten we moderniseren (Uranus) onder het moto; “wie in het verleden (Saturnus) blijft
  hangen heeft nooit de toekomst”, of verandering is de enige echte zekerheid die er is.
  De radix Venus en Mars hebben zo hun behoeften. Maar we zijn meer als onze radix Venus en Mars.Als we ons bewust worden kunnen we bijschaven of sublimeren. Zonder bewustzijn zijn we speelbal van…of bij
  veel botsen zullen we ons automatisch gaan aanpassen.
  Sex is een werkwoord van Noord naar Zuid. Het koude Noorden vergeet weleens dat met 3 lagen
  kleding aan we zomaar niet klaar staan. Maar als het Zuiden zich als we ons van onze wilde instincten
  wil bevrijden moeten “weten”, kennis vergaren. Je kunt elk lekker hapje nu eenmaal niet bespringen.
  Het dierenrijk is meester in de paringsdans. Daar is van te leren. Als we verschillende delen samenvoegen krijgen we een groter geheel, dat is heel “natuurlijk”. Zo zit het uitdijend geheel ineen, het heet niet voor niets
  heel”al”. Sex als een kip zonder “kop” kakkelt en legt een ei, gelukkig kennen we nu andere tijden…

 2. Gala zegt:

  Wat dacht je van een Playboy Bunny Costume kopen of huren…
  Hoor ik het goed…die heb je al! Verstopt in Mars speeldoosje met Let’s talk about Sex deuntje.
  Als ik niet beter wist…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *