Hajefa: Astrologische Agenda 2015… het is zover

9789077677742.jpgHajefa: Astrologische Agenda 2015…
Ik weet dat het jaar bijna op zijn einde is als ik de Hajefa Astrologische Agenda in handen heb. En wat een handige hebbedingetje het is. Je stopt het zo in je tas – en zodoende weet je altijd waar de planeten staan. Super handig. Ik bewaar ze ook – allemaal.
Hajefa: Astrologische Agenda 2015…
Elk jaar is er een ander thema met korte stukken van bekende astrologen. Het thema voor 2015 is relaties en er zijn bijdragen van: Joyce Hoen, Dick van der Mark, Margreet Andriol en Peter Saarloos. De agenda is scherp geprijsd. Euro 12.50 is niet duur voor een agenda. De agenda heeft twee uitvoeringen, namelijk de ingebonden versie met leeslint en een versie in een ringband. Naast alle astro-info, bevat de agenda ook jaaroverzichten, de jaarfeesten en overige feestadan (voor zowel Nederland als Vlaanderen). Daarnaast bevat de agenda een ascendanttabel, waarmee op een snelle en makkelijke manier een ascendant te zien is.

Hajefa: Astrologische Agenda 2015… is te koop in de betere boekhandels en esoterische winkels. Tevens de agenda is ook direkt via de Hajefa te bestellen.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *